Miért nem fogynak le az emberek?
Azt figyeltem meg, hogy egy csomó ember kövér maradt körülöttem. Rengeteg ismerősöm van akik kórósan kövérek, tehát 20-30+ kg van rajtuk. Itt főleg olyanokról beszélek akik kiskoruktól kövérek. Kapásból 3-4 olyan korombélit (19-20-21 évesek) ismerek akik baromi kövérek, miért nem fogynak le? Látom rajtuk, hogy zavarja őket még sem fogynak le. Lány ismerőseim, az egyik a volt osztálytársam és emlékszem már általánosban is diétázott, annak ellenére még most is kövér. Van egy idősebb ismerősöm, ő olyan 30 éves kb. és ő is már kiskorától kövér, még sem fogy le. Volt évfolyamtársam, legalább egy tucat ember van és még sem csinálnak semmit.
Egyetlen egy embert ismerek aki lefogyott, nem értem. Miért élnek kövéren?
9-es!
Azért te is jóformán keresed a kifogásokat. Inkább beállítod, hogy "sanyarú" (nem szó szerint) sorsod van, minthogy keményen oda tennéd magad. A neten is sok izület kímélő edzést lehet találni, józan paraszti ésszel is felfogható, hogy 40 kg felesleggel nem betonon kell futni, ami tönkre teszi az izületeidet.(nem kell ide személyi edző) Vitaminokat, izületvédőket kéne szedni (nem drága) és mellette elkezdeni életmódot váltani. Okés, csinálj paprikás krumplit egyél is belőle, nem szabad koplalni. Nem a koplalás számít fogyásnak, hanem az, hogy odafigyellsz magadra, rendesen és helyesen táplálkozól. Ebédre egyél nyugodtan te is p.krumplit, de a reggeli, uzsi, vacsi legyen zöldség gyümölcs. Mozgás mellett. Ennyire egyszerű. Biztos sok dolgod van a gyerekek/munka mellett, de nem hiszem el, hogy ennyire nehéz lenne. Nem akarásnak nyögés a vége. Én is most váltottam életmódot (egyáltalán nincsenek súlyprodblémáim, sőt) csak étel allergiám van és azóta minden nap van gyümölcs az étrendemben fehér kenyeret, a sok ízfokozós, e betűs szart elhagyom. Nem kioktatásnak szánom csak egy szerény vélemény. 22/f
#9-es. ezek mind csak kifogások, ugye te is tudod. személyi edző nélkül is el lehet kezdeni sportolni. nyilván enyhébb, nem megterhelő dolgokkal kell kezdeni pl futás helyett séta, tornagyakorlatok otthon a tv előtt, de ha nincs fantáziád az interneten rengeteg oldalt, videót találhatsz, ami kifejezetten olyan gyakorlatokat, mozgásformákat mutat be, amit akár a súlyosan elhízottak, és ízületi panaszosak is végezhetnek. és nem kell érte fizetned.
egésséges kajákból is van olcsó. egy db fejessaláta 100 Ft én egy embernek több napig eltart. a sárgarépa is olcsó. a barna kenyér ugyan annyiba kerül, mint a fehér, én pl a spárban többször hoztam haza barnát fehér helyett véletlenül, mert kívülről ugyan úgy néz ki és az ára is ugyan az. a szárnyashúsból készült felvágottak ugyan annyiba kerülnek mint a sertéshúsból készültek. szóval vannak egészséges alternatívák rendesen, csak körbe kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!