Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogynak le az emberek?

Miért nem fogynak le az emberek?

Figyelt kérdés

Azt figyeltem meg, hogy egy csomó ember kövér maradt körülöttem. Rengeteg ismerősöm van akik kórósan kövérek, tehát 20-30+ kg van rajtuk. Itt főleg olyanokról beszélek akik kiskoruktól kövérek. Kapásból 3-4 olyan korombélit (19-20-21 évesek) ismerek akik baromi kövérek, miért nem fogynak le? Látom rajtuk, hogy zavarja őket még sem fogynak le. Lány ismerőseim, az egyik a volt osztálytársam és emlékszem már általánosban is diétázott, annak ellenére még most is kövér. Van egy idősebb ismerősöm, ő olyan 30 éves kb. és ő is már kiskorától kövér, még sem fogy le. Volt évfolyamtársam, legalább egy tucat ember van és még sem csinálnak semmit.

Egyetlen egy embert ismerek aki lefogyott, nem értem. Miért élnek kövéren?

2015. jan. 20. 00:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
mint az 5-ös tesóim zabálnak, normál súly. én diétázok mióta eszemet tudom, bőven 100 kiló fölött vagyok. genetika (akárki akármit mond, nézhetnek hülyének... én visszaütöttem nagyanyámra, ennyi)
2015. jan. 20. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meg bennük az elhatározás, nem akarnak igazán lefogyni, ésb az evést választják. Tényleg nehéz elmondani valakinek, aki sose volt túlsúlyos. Én voltam, és nem is olyan régen. Egyszerűen nem tudtam elképzelni az életem úgy, hogy kevesebbet egyek, egészségesebben, nem tudom most már magam sem, hogy miért, egyszerűen úgy éreztem, nevetséges lennék, ill. minek vonjak meg magamtól minden finmságot, stb. Egyszerűen nem akartam eléggé. Aztán egyszercsak jött egy "kattanás" teljesen hirtelen a fejembe, hogy én most lefogyok. Le is fogytam. Szóval nem mondhatom, hogy nehéz volt elhatároznom magam, magam sem tudom, hogy jött ez. Ezért sem tudnék tanácsot adni másoknak. Nem tudom, másoknál ez hogy megy.
2015. jan. 20. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:

9-es!

Azért te is jóformán keresed a kifogásokat. Inkább beállítod, hogy "sanyarú" (nem szó szerint) sorsod van, minthogy keményen oda tennéd magad. A neten is sok izület kímélő edzést lehet találni, józan paraszti ésszel is felfogható, hogy 40 kg felesleggel nem betonon kell futni, ami tönkre teszi az izületeidet.(nem kell ide személyi edző) Vitaminokat, izületvédőket kéne szedni (nem drága) és mellette elkezdeni életmódot váltani. Okés, csinálj paprikás krumplit egyél is belőle, nem szabad koplalni. Nem a koplalás számít fogyásnak, hanem az, hogy odafigyellsz magadra, rendesen és helyesen táplálkozól. Ebédre egyél nyugodtan te is p.krumplit, de a reggeli, uzsi, vacsi legyen zöldség gyümölcs. Mozgás mellett. Ennyire egyszerű. Biztos sok dolgod van a gyerekek/munka mellett, de nem hiszem el, hogy ennyire nehéz lenne. Nem akarásnak nyögés a vége. Én is most váltottam életmódot (egyáltalán nincsenek súlyprodblémáim, sőt) csak étel allergiám van és azóta minden nap van gyümölcs az étrendemben fehér kenyeret, a sok ízfokozós, e betűs szart elhagyom. Nem kioktatásnak szánom csak egy szerény vélemény. 22/f

2015. jan. 20. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
sokan a cukorfüggőség miatt nem képesek lefogyni. én gimis koromban tapasztaltam meg, hogy milyen is az. alapból nem vagyok édesszájú, ritkán eszem édességet, a kollégiumban viszont az osztálytársaim, rendszeresen nassoltak minden féle szart, csoki, fagyi, pillecukor, gumicukor és persze engem is kínálgattak, az lett a vége, hogy rászoktam az édességekre, és nem bírtam már egy idő után édesség nélkül, minden nap muszáj volt valami cukrosat ennem, el is kezdtem hízni, nem sokat de megijedtem és eldöntöttem, hogy leszokom az édességről, de nagyon nehéz volt. kábé olyan lehet, mint amikor valaki a cigarettáról akar leszokni. nagy akaraterő kellett hozzá, hogy ne nyúljak a csokihoz. mostmár egyáltalán nem kívánom, és nincsenek súlyproblémáim se.
2015. jan. 21. 17:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ugyan ez volt velem is mint a 12-essel. Amióta az eszemet tudodom volt tulsúlyom 5-6 kilo. Amikor megismerkedtem a párommal jöttek a nagy zabák kb úgy mentem haza hogy már alig kaptam levegőt. eltelt egy év ráállok a mérlegre láss csodád majdnem 70 kiló. Annyira szivenütött a dolog hogy elkezdtem bőgni. Bekattantam egyik pillanatról a másikra és az egészség melett döntöttem. Azóta ennek már 2 éve nem eszek semmi kenyér chips risznópörkölt stb 'kajákat'. Szerintem kell egy pont amitől kiakad és ráébred hogy mire van szüksége. Addig ez nem fog sikerülni. Ez a pont lehet egy idézet, lehet egy film, egy szép alakú nő látványa vagy épp egy goromba beszólás. Az egyik barátnőm úgy kezdte el a fogyókúrát hogy elment vásárolni nadrágot és felpróbált egyet ami kicsi volt és kérdezte az eladó csajt hogy van e nagyonn erre az eladó mondta hogy itt nem árulnak XXL-es nadrágokat.
2015. jan. 22. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:

#9-es. ezek mind csak kifogások, ugye te is tudod. személyi edző nélkül is el lehet kezdeni sportolni. nyilván enyhébb, nem megterhelő dolgokkal kell kezdeni pl futás helyett séta, tornagyakorlatok otthon a tv előtt, de ha nincs fantáziád az interneten rengeteg oldalt, videót találhatsz, ami kifejezetten olyan gyakorlatokat, mozgásformákat mutat be, amit akár a súlyosan elhízottak, és ízületi panaszosak is végezhetnek. és nem kell érte fizetned.

egésséges kajákból is van olcsó. egy db fejessaláta 100 Ft én egy embernek több napig eltart. a sárgarépa is olcsó. a barna kenyér ugyan annyiba kerül, mint a fehér, én pl a spárban többször hoztam haza barnát fehér helyett véletlenül, mert kívülről ugyan úgy néz ki és az ára is ugyan az. a szárnyashúsból készült felvágottak ugyan annyiba kerülnek mint a sertéshúsból készültek. szóval vannak egészséges alternatívák rendesen, csak körbe kell nézni.

2015. jan. 25. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!