Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért képzelik az emberek,...

Miért képzelik az emberek, hogy mozgás nélkül hatásosan fogynak?

Figyelt kérdés

Ülök jó és nézem a hasam ahogy megy le. Közben diétázom kihagyom a vacsit és nem eszem este 6 után. Ja és nem eszem csak 1500kcal/nap és kb 120-150 g szénhidrátot azt is inkább 4ig.

Mit gondolnak az emberek hülye a szervezetük?

2008. aug. 11. 15:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Most erre miért vársz választ? Kérdezzz meg vkit aki konkrétan ezt csinálja.De amúgy mozgás nélkül is lehet fogyni, csak kérdés hogy a bőr szöveteinek mennyire tesz jót. Pl. ha egész nap nem eszel semmit, akkor mozgás nélkül is lefogysz. Ha alig eszel, akkor is fogysz és ha sokat idegeskedsz általában attól is lefogysz és nem mozogtál semmit.
2008. aug. 11. 16:09
 2/11 A kérdező kommentje:

haha

Akkor konkrétan: mozgás nélkül diétával fogyni???

Nem hiszem,hogy tartósan és egészségesen lehetne.

2008. aug. 11. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
az megint egy másik kérdés :) az egészséges fogyást nem kérdezte senki :)
2008. aug. 11. 16:23
 4/11 A kérdező kommentje:

Most kötözködsz velem?

Miért nem lehet normálisan????????

2008. aug. 11. 16:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeritnem elérhető diétával lassú és egészséges fogyás mozgás nélkül is. És vegyél példának egy olyan beteg embert akinek pl a szive van megterhelve és nem igazán mozoghat, vagy egy terhes kismamát aki nem annyira tud mozogni mondjuk ha például veszélyeztetett. Nekik is diétát irnak elő orvosok, és nem mozoghatnak sportszerűen.
2008. aug. 11. 16:27
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
mit miért nem lehet normálisan? szerintem a kérdésedre válaszolva van.
2008. aug. 11. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Mozgás nélkül is lehet hatásosan fogyni. Velem megtörtént, de nem azért, mert én úgy akartam. Egy betegségem volt, diétára és kötelező ágyban maradásra voltam kényszerítve. 3 hónap alatt -8 kg. Hatásos volt, mert azóta is tartom a súlyom, és így már meg vagyok elégedve az alakommal.

De lehet, hogy te arra gondolsz, ami valóban lehetetlen, hogy nem eszem szinte semmit, hetente lemegy 1 kg, összeesek...a gyengeségtől mozogni sem tudok. A végeredmény lehet a kívánt kilóktól a megszabadulás, ami a következő 1-2 nagyobb étkezésnél már tapasztalható ismét magamon. Ez így valóban nem hatásos.

2008. aug. 11. 17:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Sorry, kijavítom magam, mielőtt beszólna valaki: ami a következő 1-2 étkezés UTÁN, már ismét tapasztalható magamon.
2008. aug. 11. 17:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Mivel szakmabeli vagyok tisztában vagyok a betegségek és egyes állapotok diétájával. Nem erről szólt a kérdés. Hanem arról, hogy miért akarnak úgy fogyni ,hogy nem mozognak, méghozzá ilyen olyan fogyókúrákkal. A másik meg az, hogy egy szívbeteg is és terhes kismama is akik nincsenek ágyhoz kötve mozoghatnak. Vagy a napi fél óra séta nem mozgás???
2008. aug. 11. 19:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Én lusta vagyok bevallom, sosem sportoltam, ilyen itthon ülős vagyok, szinte ki sem járok. Ezért gondoltam hogy lefogyhatok enélkül is és azóta már meg is szabadultam kemény 10 kilótól. Szóval sok a lusta ember, azért van ez:P

Ja igaz én nem néztem sose hogy mit eszek meg mennyi kalória, stb. Mindig azt eszek amit akarok csak éppen napi kétszer, és kis adagot. Nekem bevált... már csak 45 kilo vagyok.

2008. aug. 11. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!