Miért képzelik az emberek, hogy mozgás nélkül hatásosan fogynak?
Ülök jó és nézem a hasam ahogy megy le. Közben diétázom kihagyom a vacsit és nem eszem este 6 után. Ja és nem eszem csak 1500kcal/nap és kb 120-150 g szénhidrátot azt is inkább 4ig.
Mit gondolnak az emberek hülye a szervezetük?
haha
Akkor konkrétan: mozgás nélkül diétával fogyni???
Nem hiszem,hogy tartósan és egészségesen lehetne.
Most kötözködsz velem?
Miért nem lehet normálisan????????
Mozgás nélkül is lehet hatásosan fogyni. Velem megtörtént, de nem azért, mert én úgy akartam. Egy betegségem volt, diétára és kötelező ágyban maradásra voltam kényszerítve. 3 hónap alatt -8 kg. Hatásos volt, mert azóta is tartom a súlyom, és így már meg vagyok elégedve az alakommal.
De lehet, hogy te arra gondolsz, ami valóban lehetetlen, hogy nem eszem szinte semmit, hetente lemegy 1 kg, összeesek...a gyengeségtől mozogni sem tudok. A végeredmény lehet a kívánt kilóktól a megszabadulás, ami a következő 1-2 nagyobb étkezésnél már tapasztalható ismét magamon. Ez így valóban nem hatásos.
Én lusta vagyok bevallom, sosem sportoltam, ilyen itthon ülős vagyok, szinte ki sem járok. Ezért gondoltam hogy lefogyhatok enélkül is és azóta már meg is szabadultam kemény 10 kilótól. Szóval sok a lusta ember, azért van ez:P
Ja igaz én nem néztem sose hogy mit eszek meg mennyi kalória, stb. Mindig azt eszek amit akarok csak éppen napi kétszer, és kis adagot. Nekem bevált... már csak 45 kilo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!