Az emberek tényleg fogynak a 90 napos diétától?
A második válaszolónak: itt vagyok én, én nem híztam vissza!
Pedig nem most csináltam a 90 naposat, hanem öt évvel ezelőtt. Már nem is emlékszem pontosan, hogy mennyit fogytam, de 10-15 kilót körülbelül.
A 90 naposhoz egyáltalán nem mindegy, hogy áll hozzá az ember. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy korlátlan mennyiségben lehet enni az adott napra megszabott ételt és nulla mozgással is tartósan le lehet adni a kilókat. Az exem velem együtt diétázott anno, neki még több is lement és egy éven belül vissza is jött.
A különbség kettőnk hozzáállása között az volt, hogy ő mennyiségi mértékeket nem ismert és egy percet sem mozgott a diéta mellett. Én arra is odafigyeltem, hogy mennyit eszek és heti öt napban sportoltam (futottam, kardióztam felváltva). A sportot a 90 nap lejárta után is megtartottam jó ideig és ha nem is teljesen, de a táplálkozásom is elég sokat változott azóta (nem tömöm mindenhez az arcomba a fehérkenyeret például).
Szóval én nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!