Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az emberek tényleg fogynak a...

Az emberek tényleg fogynak a 90 napos diétától?

Figyelt kérdés
most nem azokra gondolok, akik szénhidrát napon elnyammognak egy fél szem epren meg egy gombóc fagyin, hanem akik tényleg annyit és azt esznek, amit akarnak, csak szétválasztva... kizárt dolog, hogy fogytok a mákostésztától meg a kolbászos pizzától.
2008. okt. 22. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem olvastad el figyelmesen a diéta leírását:a mennyiség meg van adva!
2008. okt. 22. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
De igen, fogynak. Én is csináltam és lefogytam 12 kilót. De nem ajánlom senkinek és nem is csinálnám többet. UGyanis ez egy olyan rosszul kitalált fogyókúra, ami nem tanitja meg az embert a helyes táplákozásra. Engedi, hogy mindent egyél majdnem annyit, amennyit akarsz. Igy, amikor vége, mindenki visszatér a régi rossz táplálkozási szokásaihoz és természetesen visszahizik. Én is igy jártam és még nem találkoztam olyannal, aki nem hizott vissza utánna.
2008. okt. 22. 15:14
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

A második válaszolónak: itt vagyok én, én nem híztam vissza!

Pedig nem most csináltam a 90 naposat, hanem öt évvel ezelőtt. Már nem is emlékszem pontosan, hogy mennyit fogytam, de 10-15 kilót körülbelül.

A 90 naposhoz egyáltalán nem mindegy, hogy áll hozzá az ember. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy korlátlan mennyiségben lehet enni az adott napra megszabott ételt és nulla mozgással is tartósan le lehet adni a kilókat. Az exem velem együtt diétázott anno, neki még több is lement és egy éven belül vissza is jött.

A különbség kettőnk hozzáállása között az volt, hogy ő mennyiségi mértékeket nem ismert és egy percet sem mozgott a diéta mellett. Én arra is odafigyeltem, hogy mennyit eszek és heti öt napban sportoltam (futottam, kardióztam felváltva). A sportot a 90 nap lejárta után is megtartottam jó ideig és ha nem is teljesen, de a táplálkozásom is elég sokat változott azóta (nem tömöm mindenhez az arcomba a fehérkenyeret például).

Szóval én nem bántam meg!

2008. okt. 22. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem két ismerősöm is fogyott. AZ egyik 13 kg-ot.
2008. okt. 22. 18:44
 5/7 anonim válasza:
100%
nekem nem sikerült,szervezet függő.
2008. okt. 22. 19:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 napja csinálom és fogytam 7.5 kg. Többször ettem mákos tésztát is, kolbászos pizza meg nincs a diétában. Én már nagyon sok fogyókurával próbáloztam és ez az első amitől eddig sikerült fogynom.
2008. okt. 23. 11:48
 7/7 A kérdező kommentje:
hát ezt nem hittem volna, de gratulálok!!
2008. okt. 23. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!