Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha így pròbálok fogyò...

Ha így pròbálok fogyòzni lehet eredménye?

Figyelt kérdés
Lassan két hete csinàlom. Heti 3szor (hétfő, szerda, péntek) futok futòpadon. Nagyon fàrasztò mert nem lehet àllìtani a padon hogy hogy àljon ezért olyan mintha egyfolytàban felfelé mennék. Nekem még a séta is egy idő utàn fàraszò rajta. Ezért ugy szoktam hogy tempòsabban sétàlok néha pedig gyorsan futok aztàn megint séta. Eddig 20 perceket csinàltam. Aztàn ha végeztem akkor felülőpadon 3*30 felülést csinàlok fekvő helyzetből egyenlőre. Minden 30 utàn tartok egy kis ,pihenőt' amikor tornàzok kb 5-10 percig.. olyan gyakorlatokat csinàlok kb mint régen a tesi òràn. Szeretnék izmosodni és fogyni is. Mellete eszek sok zöldséget, gyümölcsöt, halat, csirkemellet, zöldteàt iszok mézzel nem tudom hogy ez mekkora baj?!, vegyes gyümölcsös müzlit eszek néha reggelire keves tejjel. Ma reggel 2 tojàst ettem de csak egy sàrgàjàt salàtàval. Egyébkent vizet iszok. Még egy kérdés egy szelet közepes vastagsagù csirkemell ràntva (zsemlemorzsa, tojàs, zsemlemorzsa..lisztet kihagyva) plusz köretnek pàrolt zöldség vagy pàrolt zöldség egyenlöre fehér rizzsel de majd veszek barnat..(A rizs kb 3 evőkanàl egy kajàra) Ez mennyire jò igy? Véleményeket szeretnék kérni mert én nem igazân értek a fogyòkùràhoz. Jò e ahogy csinàlom? Jòl jönnének fogyòkùràs receptek is. köszi előre is. Egyébként 23 éves vagyok 156 cm 52-53 kilò. De az a baj vele, hogy löttyedt és nem izmos, emiatt ronda, és ùszògumi is van oldalt.
2015. jan. 15. 13:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, én is hasonló mód fogyózok. Szerintem teljesen jó amit leírtál, csak majd idővel fokozd az edzés időtartamát. Ahhoz hogy a kis zsírpárnácskák lemenjenek, ahhoz aerob folyamatok kellenek, tehát amiben sokat kell ugrálni, nekem idáig bevált. Aerob mozgás például zumba, futás, tánc. Saját tapasztalat alapján ha erősítesz, tehát felülések, fekvőtámaszok, meg ilyesmik, attól nem igazán megy a zsír le, hanem a zsír alá építesz egy köteg izmot. De ha erősítesz, akkor az étkezésed változtatásával tudsz fogyni a zsírból+ mellé még izmosodsz is. Szerintem a zöld tea egy jó dolog, viszont próbáld meg mellőzni a mézet belőle, ha nem megy akkor inkább édesítő. Van egy másik fajta tea, az a neve hogy Yerba Mate, nagyon jó kis tea, reggel mindig azt iszok, elvileg segít hogy több kalóriát égess el. Este alvás előtt pedig a jó kis zöld tea. A tej egy jó fehérje forrás, tehát ha edzel azt inkább utána igyál. Ha edzeni mész, soha ne menj úgy hogy előtte 1-2 órával nem ettél semmit, mert nem fogod bírni, tapasztalat T.T. Gyakorlatilag bármit ehetsz, de csak mértékkel. Ehhez jó a kalória számlálás, így tudod hogy mennyit ehetsz még meg, mikor szoktál enni, és így tovább. A kezdetekben kicsit macerás lesz írkálni a dolgokat, de megszokod, és majd fejből fogod tudni mi, hogy merre. Ehhez két hasznos oldal

[link] itt majdnem minden ételnek fent van a kalória számlálása

[link]

ezen az oldalon pedig megtudod nézni hogy mennyi az ajánlott kalória beviteled ha fogyni akarsz.

De egy héten 1 kg-t ne akarj fogyni, a bőrödnek nem fog tetszeni. Remélem tudtam valamit segíteni

2015. jan. 23. 16:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a szép hosszù és hasznos vàlaszt! :) Arra màr ràjöttem hogy ehez nagyon nagy akarat erő kell és kitartàs. Kicsit ellustultam meg beteg is voltam, de most ùjra keményen akarom csinàlni. :) Le fogok fogyni!! :)
2015. jan. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!