Igy is volt eredmenye az edzesnek?
Figyelt kérdés
3 napja kezdtem az Insinaty-t. Nemvagyok,edzesben, ezert nem birom sokaig csinalni a gyakorlatokat...
Viszont ma valahogyan sikerult meghuzni a konyokizuletemet, igy a gyakorlatok felet keptelen voltam megcsinalni normalisan. Probaltam, de nem akartam jobban megserulni, igy akkor pl kocogtam, vagy amit tudtam az adott gyakorlatbol, konnyitve csinaltam.
Lesz eredmenye igy is?
2015. jan. 12. 20:28
1/1 anonim válasza:
Ha nem vagy edzésben akkor ne az Insanityvel kezdd, hanem a T25-el. Az is Shaun T edzése. Hasonló gyakorlatok, de csak 25-perces videók, és szintén elég hatásosak. Majd ha megcsináltad az egy hónapot és az állóképességed engedi akkor kezdd az Insanityt!
Na és sérülten ne tornázz! Többet árt mint használ!
Amúgy én már egy éve Insanityzek. Mindenképp megéri! Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!