Futás után saját testsúlyos edzésnek milyen eredménye lesz?
Figyelt kérdés
Elég sokat fogytam munka,stressz miatt az utóbbi időben és nem volt túl jó hatással az alakomra. 168/47, szeretnék hízni - átlagosan eszem, amennyitől jól lakok, nem szoktam számolgatni : tojás, tk kenyér, kevés zöldség, csirke, sonka, túró, rizs, sajt, krumpli, mentes víz, napi 1 tejeskávé. Sokkal jobban esik úgy edzeni ha előtte már mozogtam (30-40p futás), de olvastam, hogy úgy nem lesz elég hatékony. Ez igaz? Most van időm megint heti 3 alkalomra (- konditerembe nem szeretnék járni) fél év alatt milyen eredmény lenne a reális amit el tudok ilyen mozgás mellett érni ? 5kg legalább szeretnék hízni, izmot nem pedig zsírt.2014. márc. 16. 12:30
1/1 anonim válasza:
az edzés eleji aerobnak mint pulzusemelő mozgás van értelme,ez kb 10-15 perc,nem 40.
szóval csinálhatnád úgy,hogy otthon 10 percet ugrókötelezel,30-40 percet fegyencezel,utána azonnal megiszod a turmixod,és ezután mész kocogni.
a többi az étrenden múlik,izom abból lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!