Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Körülbelül mennyi kalóriát...

Körülbelül mennyi kalóriát egyek egy nap, ha?

Figyelt kérdés
20 éves nő vagyok, 172 cm és kb 85 kg. Ülőmunkát végzek, illetve heti 3-4 alkalommal (attól függ, hogy jön ki, minden másnap megyek) végzek 1 óra kardió edzést (futópadon gyors séta, ellipszis tréner, szobabicikli, taposógép). 1400-1500 körül? Köszönöm előre is!
2015. jan. 9. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

az 1400-500 tokeletes esetleg 2000 meg az is belefer !:)

(korhazban mondtak.)

2015. jan. 9. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:

1500-2000, de azt jó lenne olyan minőségben bevinni, hogy fogyj vele.

Nem az alulevéssel kellene fogyni, hanem a szervezetünk helyrehozásával, akkor normális ételmennyiség mellett nem leszünk elhízottak. De ehhez normálisan kell enni is, nem biztos, hogy a ma divatos lisztes ételek, joghurtkák a normális étel kategóriába beleférnek :)

Ezt kell szerintem átgondolni :)

2015. jan. 9. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Sok fehérjét próbálok fogyasztani, többek között sovány túrót, kaukázusi kefirt, csirkemellet, tojást fogyasztok. Reggelire szoktam teljes kiőrlésű, magvas bagettet enni, de ez az egyetlen étkezés, amikor fogyasztok pékárut, ebből is csak egyet. Ezen kívül igyekszem gyümölcsöket és zöldséget is fogyasztani. Napi 4-5 alkalommal eszek, és kb. 2,5 liter folyadékot fogyasztok, fele víz, fele natúr zöld tea. Ez így megfelel, akkor mondjuk 1500 kalóriával?
2015. jan. 9. 21:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, kb. egyszer írtam le a fogyasztani szót... ehhez képest sikerült minden mondatban :D :D :D
2015. jan. 9. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Minden mondatban.. ez vajon mit árul el a tudatalattidról?

FOGYASZTANI, FOGYASZTANI.. (fogyasztói társadalom) :D

Vajon a túró, kefir, magvas bagett (búza) jó élelmiszerek?

2015. jan. 9. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Vagy pedig FOGYasztani, csak a fogyás jár a fejemben. :D

Azt sajnos nem tudom, hogy jó élelmiszerek-e, ilyen szinten azért nem értek hozzá, abból indultam ki, hogy fehérje, a kefir, túró pedig állati eredetű, természetes élelmiszer... gondolom én. :D Bár nem vagyok profi.

2015. jan. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!