Rubint Réka torna tényleg segít? 3 hónap után látszódik az eredmény?
az ünnepek alatt felszedtem össz-vissz 3 kg,ami inkább a hasamon(csípőmön) és seggemen látszik,íg elhatároztam, hogy mindenképp leszeretném adni márciusig,(de ezen kívül még 5 kg,eszeretnék adni,szóval kb 8 kg szeretnék addig leadni.
és amúgy ez a fogyókúra jó?:reggel ennék a legtöbbet,délben kevesebbet,este meg csak tényleg annyit hogy ne éhezzek,+ minden étkezés előtt 1 pohár víz,rá se nézek az édességre,de azért hetente 1x megengedhetem magamnak,nem? minden nap séta haza a suliból,van kutyám,vele mennék minden másnap nap sétálni kb fél-max 1 órárá,2-3 naponta rubint rékáznák,felváltva seggre és hasra,meg talán combra/kézre
nos? vélemény? de persze a fő kérdésemre kérek választ:) 15L
A hízás-fogyás táplálkozáson és hormonális egészségen múlik.
Szerintem a Rékás tornák.. nem arról van szó, hogy rosszak, mozgásnak megteszik, de szomorú ha egy fiatal nő ennél jobb testedzést nem talál.
Erősítésnek még elmegy (bár akkor is inkább Bodyrock tv) de például önvédelmet kellene tanulni, küzdősportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!