Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 103kiló vagyok 175cm. Le...

103kiló vagyok 175cm. Le lehet fogyni május végéig, tehát közel 4 hónap alatt kb.40 kilót? Ha igen, akkor hogyan?

Figyelt kérdés

szülés alatt és szoptatás alatt híztam 30 kilót. 3hónapig csináltam a 90napos fogyót 11kilót fogytam vele, de 1 hónapja abbahagytam és 7kiló vissza is jött...

Hogy fogyózzak? gyorsan szeretnék, látványos fogyást. Tudom, hogy a gyors fogyás hamar visszajön stb., de már utálok tükörbe nézni. Muszáj lenne lefogynom!

2010. febr. 5. 23:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy sokat és hamar!!!! Nem eszel félre, sok fehérje, kevés szénhidrát és napi mozgás!!! Ha ehhez nincs akarető, akkor nemfog menni. 40 kiló kb egy év minimum.
2010. febr. 23. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:
A fogyásokkal az a baj hogy szinte mindenkinek más kell. Saját magának kell kitapasztalni hogy mi a jó.De aki csak beszélgetni akar róla az nem nagyon akar fogyni. Vagy legalább is majd mondani tudja hogy : Na nekem se sikerül..
2014. jan. 24. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!