103kiló vagyok 175cm. Le lehet fogyni május végéig, tehát közel 4 hónap alatt kb.40 kilót? Ha igen, akkor hogyan?
Figyelt kérdés
szülés alatt és szoptatás alatt híztam 30 kilót. 3hónapig csináltam a 90napos fogyót 11kilót fogytam vele, de 1 hónapja abbahagytam és 7kiló vissza is jött...
Hogy fogyózzak? gyorsan szeretnék, látványos fogyást. Tudom, hogy a gyors fogyás hamar visszajön stb., de már utálok tükörbe nézni. Muszáj lenne lefogynom!
2010. febr. 5. 23:25
11/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy sokat és hamar!!!! Nem eszel félre, sok fehérje, kevés szénhidrát és napi mozgás!!! Ha ehhez nincs akarető, akkor nemfog menni. 40 kiló kb egy év minimum.
12/12 anonim válasza:
A fogyásokkal az a baj hogy szinte mindenkinek más kell. Saját magának kell kitapasztalni hogy mi a jó.De aki csak beszélgetni akar róla az nem nagyon akar fogyni. Vagy legalább is majd mondani tudja hogy : Na nekem se sikerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!