Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meg csak 3 napja fogyozok de...

Meg csak 3 napja fogyozok de kezd alabbhagyni a lelkesedesem. Mondjatok valamit legyszi!?

Figyelt kérdés
Valami olyat amitol kibirom. Szidhattok is vagy barmi.. :Dcsak kibirjam az elejet a fogyokuranak... utana mar menni fog
2015. jan. 7. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
"Semminek nincs annyira jó íze, mint az érzés hogy vékony vagy." -
2015. jan. 7. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyis fel fogod adni. Csak ezert kezdtel el fogyozni, mert uj ev, meg kell valamit fogadni. A fogyashoz nem lelkesedes kell, hanem elhatarozas. Ami neked nincs. Ennyi. Szerintem inkabb szokj hozza, hogy kover vagy.
2015. jan. 7. 17:11
 3/8 A kérdező kommentje:

Szerintem te meg szokj hozza hogy gyoker vagy

Elhataroztam es nem azert kezdtem mert uj ev.

2015. jan. 7. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg te mondtad, hogy "Szidhattok is vagy barmi." Semmi onfegyelmed nincs, hogy idegenektol varsz szidast. Igy nem fogsz fogyni. De majd meglatod, tok mindegy, hogy gyokernek nevezel vagy nem.
2015. jan. 7. 17:47
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem jovok en ra semmire mivel mar fogytam 2 eve kozel 20 kilot :)

Szoval :)

2015. jan. 7. 18:45
 6/8 anonim válasza:
én is fogyozom es az segít, ha szép lányokat nézegetek és mondom magaamban kitartás és ilyen lehetek
2015. jan. 7. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogadd el. kövér vagy. Azis maradsz. Nem Tetszik? Tegyél ellene! Döntsd el mit akarsz.
2015. jan. 7. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Vedd elő a kedvenc farmerod,amit régóta nem tudsz felvenni!Bennem ez tartja most a lelket!Én is 3 napja kezdtem.
2015. jan. 8. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!