Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne csak...

Mit tegyek, hogy ne csak délutánig tartson ki a lelkesedésem?

Figyelt kérdés
Régebben lefogytam már 10kilót, de még ugyanennyit szeretnék leadni. Délutánig teljesen jól eszek, de utána szinte egész estig zabálok. Futni sem volt az utóbbi időben motivációm lemenni, viszont észrevettem tegnap hogy kicsit megpocakosodtam. Nem tudom, hogy zsír jött-e fel, vagy csak a kaja van még bennem amit bezabáltam a héten. Hogyan változtathatnék? Nem akarom azt a példát követni, amit itthon mutatnak és 100kilósan végezni.
2014. máj. 30. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Erős akarat! Erre neked kell rájönnöd, hogy mi motivál a legjobban.

Hagyd abba a depizést, és inkább pozitívan gondolj az egészre. Találj valamit, ami örömet okoz és egyben motivál a célod elérésében. Legyen ez egy személy, vagy akár egy ruhadarab, amibe beleszeretnél férni. Amikor rád jön a "zabálhatnék", akkor gondolj erre a pozitív dologra, hogy ennek az érdekében teszed.

Remélem, valamennyit tudtam ezzel segíteni. :)

2014. máj. 30. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem koplalsz? Akkor szoktak jönni az ilyen zabálási rohamok.
2014. máj. 30. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Kevés az infó. Nem tudjuk, mi neked a zabálás és mi az ok. Éhes vagy és - eszel? Mert van, aki azt nevezi így. Unalmadban eszel? Megkóstolsz egy sütit és elfogy a tállal?

Túl keveset eszel délelőtt és délután a tested bepótolja? Semmit sem tudunk.

Amúgy ismerős kb. minden (bár én nem félek a 100 kilótól, mert el se tudnám érni, nem úgy működöm. viszont a fél fogyásom még előttem van és lusta is vagyok), nekem is a délutánjaim ugranak meg, de az én ritmusom ilyen. Nálam az éhség csillapításához szükséges kalóriaigény magas a fogyáshoz, bár most pont találtam egy módszert. Édességvágy terén is igencsak vannak tapasztalataim... :D

Úgyhogy kérek infót, Nálad miről van szó?

2014. máj. 30. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyél többet délelőtt (több zsírt, több fehérjét) és akkor nem leszel olyan kívánós délután.
2014. máj. 31. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!