Mit tegyek, hogy ne csak délutánig tartson ki a lelkesedésem?
Erős akarat! Erre neked kell rájönnöd, hogy mi motivál a legjobban.
Hagyd abba a depizést, és inkább pozitívan gondolj az egészre. Találj valamit, ami örömet okoz és egyben motivál a célod elérésében. Legyen ez egy személy, vagy akár egy ruhadarab, amibe beleszeretnél férni. Amikor rád jön a "zabálhatnék", akkor gondolj erre a pozitív dologra, hogy ennek az érdekében teszed.
Remélem, valamennyit tudtam ezzel segíteni. :)
Kevés az infó. Nem tudjuk, mi neked a zabálás és mi az ok. Éhes vagy és - eszel? Mert van, aki azt nevezi így. Unalmadban eszel? Megkóstolsz egy sütit és elfogy a tállal?
Túl keveset eszel délelőtt és délután a tested bepótolja? Semmit sem tudunk.
Amúgy ismerős kb. minden (bár én nem félek a 100 kilótól, mert el se tudnám érni, nem úgy működöm. viszont a fél fogyásom még előttem van és lusta is vagyok), nekem is a délutánjaim ugranak meg, de az én ritmusom ilyen. Nálam az éhség csillapításához szükséges kalóriaigény magas a fogyáshoz, bár most pont találtam egy módszert. Édességvágy terén is igencsak vannak tapasztalataim... :D
Úgyhogy kérek infót, Nálad miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!