Elvesztettem a lelkesedésem. Miért nincs eredmény?
Reggelire zabpelyhet eszem, aztán tízóraira a suliban egy szendvicset tk kenyérből. Mivel 4-5 körül érek haza eszek még egy almát, banánt, narancsot is. Aztán haza itthon ebéd... nem akarom teljesen megváltoztatni az étrendemet, szóval eszek mindent amit anya főz, legfeljebb tésztából kevesebbet, ilyesmi. Este salit eszem. Ha megéhezem délután egy joghurtot is szoktam enni.
162 cm vagyok és 55 kg-ról indultam, tudom hogy ez ehhez normális, de szinte pontosan ilyen az alakom:
A leginkább a hasam és a combom zavar.
Megnéztem a képet, és nem hiszem el, hogy 162 cm-rel, és 55 kg-val így nézel ki. Bocs, de én 163 cm vagyok és 61 kg, de ennél azért jobb vagyok. Ennél vékonyabbra nem hiszem, hogy le kellene fogynod.
Az étkezés, amit írtál, ennyi sportoláshoz teljesen rendben van.
Sztem a tornát kellene megspékelni egy kis futással, és több időt fordítani a tornára. Akkor feszesebb lesz a bőröd, izmosabb a hasad, és a combod.
Ezt ajánlom:
Igen, tudom hogy elég furcsa, hogy csak ennyi kg vagyok. Elég kellemetlenül szoktam érezni magam amikor beszélünk a csajokkal a súlyunkról és szerintem többen azt hiszik lódítók... ezért is szoktam nekik többet mondani, az reálisabb. :D
Rendben, megpróbálok több időt fordítani a sportra, csak az a baj hogy rengeteget kell tanulni és alig alig van időm heti 2x is elmenni futni. :(
köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!