Baj, ha nem diétázom a fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
15/L vagyok és naponta tornászom, a baj csak az, hogy nem akarok diétázni. Enyhén túlsúlyos vagyok, de szerintem tornával rendbe hozhatom magam. Nektek mi a véleményetek ?2010. febr. 5. 18:47
1/5 anonim 

válasza:

Nem irtad mennyi a felesleged. De ha rendszeresen mozogsz és az esti evést elhagyod, vagy olyat eszel ami kevésbé hizlal már érhetsz el eredményt :)
2/5 A kérdező kommentje:
De nem akarok semmi ilyet
Nkm van tanulnivalóm, nem gondolkozhatok folyton " valyon ilyenkor szabad ennem ? " s plusz még filózzak azon is, hogy mindig mit egyek......ezért kérdeztem, csak egy egyszerű választ várok
2010. febr. 5. 18:59
3/5 anonim 

válasza:

lehet valamennyit formásodsz , a hájad nem fog eltűnni diéta nélkül.
4/5 anonim 

válasza:

Nem igazán DIÉTA kell az embernek, hanem egy olyan paradigmaváltás az étkezésben, hogy a szervezeted azt kapja, amire szüksége van. Én paleolit étrenden vagyok és ezt ajánlom mindenkinek, aki egészséges szeretne lenni. A szervezet tudja mi jó neki, így magától beáll az ideális testsúly. A paleo étrendre érdemes rákeresni. Linket nem írok, mert valami nagytudású moderátor kitörli, mondván, hogy reklámozok.
5/5 anonim 

válasza:

Diéta+sport. Mindkettő szükséges. Ha "jaaaj nincs kedvem diétázni", akkor azt tudom mondani, hogy ennyi akaraterőd van, mondj le arról, hogy fogyni fogsz. (DrugsBunny-t idézve:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!