Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sosem fogyok így le. Teljesen...

Sosem fogyok így le. Teljesen ideggyenge vagyok! Mit csináljak? Mindenki ellenem van.

Figyelt kérdés

Nem telik el úgy nem,hogy ne szólna be valaki a súlyom miatt.. a házból is utálok kimenni...a macska megette a reggelimet és borul az egész napom mert abból az volt az utolsó mást meg nem ehetek helyette mert nem reggelire való..tehén,disznó,zsírdisznó,fúj nézd már milyen ronda,hogy néz ki láttad? stb.... ez megy minden nap..amúgy is gyenge vagyok és akkor még minden közeli ismerős kínálgat csokival stb h na egyél csak egy kocka.. nem értik h nem ehetek egy kockát se..van mikor addig csesztetnek vele , hogy bőgve jövök el onnan..meg mikor kimentem futni beszóltak egy autóból hogy mi van hova futsz megszöktél a disznóvágásról?

nem tudom mit csináljak teljesen idegroncs vagyok de nem szedhetem az antidepresszánsokat mert attól lettem ilyen ronda nagy disznó!!

2015. jan. 6. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6. A nőket az anatómiájuk miatt szokták eltanácsolni a futástól, mivel széles a csípőjük, így futásnál jobban terhelődik a térd.
2015. jan. 6. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Hm szerintem kicsit lazábban kéne venned a dolgokat. A 2 centi az nem csak 2 centi, hanem MÁR 2 centi. A fogyás sosem megy olyan gyorsan mint a hízás ezt el kell fogadni. Én a helyedben (mármint tényleg ezt csinálom) nem kész minta étrendet másolnám le, hanem megnézném, hogy oké akkor ehetek sok sok húst sok sok zöldséget és még gyümölcsöt, tojást, joghurtot túrót, pár szelet tk kenyér is belefér, és ezekből szemezgetek minden étkezésre. Tehát ha a kutyám megeszi a sonkás tk kenyerem reggelire, akkor csinálok rántottát 2 tojásból zöldségekkel. Ha valaki tukmálna rám valamit én is azt csinálnám, hogy elfogadom és kidobom a kukába, de még a szeme előtt, hogy felfogja mi lesz a csoki meg süti sorsa amit nekem ad, és ha nem akarja az egész tepsit a szemétben viszontlátni, szerintem megtanulja hogy a nem az nem. Én utálok az utcán futni, úgyhogy én is egy olcsó futópadra szavazok, de egyébként a tempós séta is ugyanolyan hasznos mint a futás

Kitartás :)

2015. jan. 6. 15:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: a biotech oldalán túl sok hasznos tippet nem találhattál..

Gluténmentes, ch szegény és tejtermékmentes étrend kell egy nőnek az egészséghez, és ez csak az alap.

---

Futó lány: én baromira örülök, hogy jól nézel ki, ha látnálak biztos egy dolog járna az eszembe... igen.

De a fájós térdű nőtársaiddal beszélj a futásról, igazából ne velem. Anatómiába nem fogok belemenni, minek? Azt vagy tudja és érti valaki, vagy nem de még később foglalkozhat vele és akkor érteni fogja.

2015. jan. 6. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:

"Mi az, hogy "ne fuss, az szar a noi testnek"????... Ne irkalj hulyeseget."

Nos, a felegyenesedett ember csípő- és térdízülete szöget zár be. A nőknek szélesebb a csípője, ergo a combcsontja nagyobb szöget zár be a térdízülettel. Ezért nem szerencsés egy nőt futásra biztatni.

2015. jan. 7. 11:22
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!Hát azért a csokit nem dobnám ki inkább marad az,hogy nem fogadom el..azért a kukába mégse landoljon egy olyan dolog amin mások dolgoztak és máshol pedig éheznek és mivel a csoki is valamilyen szinten "étel" ezért nem dobnám ki.Bár olyan már volt,hogy kaptam egyik barátnőmtől egy fél pizzát(kisebb fajta) mert egyedül nem tudta megenni..elsétáltunk egy hontalan mellett és neki adtam..

futás 10kg-val ezelőtt még ment ma már nem igazán csak minimális ideig mert kb 10perctől kifulladok légszomjam van..ezt a súlyt nem bírja a testem nem csak esztétikailag zavaró..de igyekszem edzeni itthon gumikötéllel meg van 2db 2 kg-s súlyzóm és ezekkel tornázok..egyenlőre..

2015. jan. 7. 12:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Csodálatos magyarázatot adtál arra, miért nem dobsz ki egy értelmetlen műkaját, cukrozott csokit :)

De ezek a dolgok csak a te fejedben léteznek.

A csoki nem étel, de ha az lenne akkor sem változtat az afrikai éhezők sorsán. Afrikában azért vannak éhezők, amiért itthon káros ételeket eszünk, és 'túltáplált éhezők' leszünk.

Én is oda szoktam enni éhezőknek ha csokit vagy ilyesmit kapok, ezt is jól csináltad, szerintem!

Fegyencedzést kezdd el olvasgatni (neten) és kipróbáli a gyakorlatokat könnyű nehézségen :)

2015. jan. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!