Most igy is lefogyhatok? Mert ugy olvastam mindenki maga tapasztalná ki és fogyás utan is ezt akarom csinalni.
Igazság szerint mértékkel ennék nem vonnám meg a kávét,kiflit,tésztát és a hasonló kajakat.
Jó pörkölt szalonna nyilván de ha lenne pl túrós tészta édesitővel enném sima turoval és a tészta csak kicsi lenne akkor a kifli kenyér napi egy szelet tk. lenne..a kávé is poros az vizzel édesitővel ugy szint napi egy.
Odafigyelnék hogy naponta 3 főétkezésem meg legyen este 19 után nem eszek max egy alma ha éhes lennék.
Innivizet és teát fogok.
És ez mellett mindennap több mint egy orat mozgok: vagy biciklizek és futok választok cserélgetem melyik nap mit illetve erősitek is mellé.
Régen igy fogytam több mint 25 kilot hogy ennyit csinaltam nemvontam meg semmit csak levettem az adagokat.
meg fogyás utan is tartani akarom a tésztát stbt..
most 10 kilot akarok lefogyni:)
vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!