14 éves vagyok. (mindenki többnek hisz. Mert fejlettenn vagyok a többieknél) 170-175 körül van a magasságom és 60-65 között imbolyog a súlyom. Szerintetek ez nem sok?
Mennyire vagy hájas?
Ez alapján tudnánk válaszolni :)
Az alakod az nem látszik a számokból, de a testalkatod vékony lehet. Nem tudom elképzelni, hogy sok legyen.
Én 175 cm vagyok és 60 kg, a legtöbben azt mondják, hogy nagyon vékony vagyok és inkább híznom kéne.
Szerintem semmiképpen ne fogyókúrázz. Ha nem vagy elégedett, sportolj, tornázz, hogy szép feszes és formás legyen a tested.
Ha nem vagy megelégedve magaddal, akkor tegyél annak érdekében, hogy ez változzon. :) Nem tudni, hogy étkezel, mit, mennyit mozogsz... se kép, semmi, igazából így nem lehet sok mindent tanácsolni.
Ha csak az alakod, magasságod miatt néznek többnek, az nem baj, lehet tenni ellene.
Mondjuk engem általában fiatalabbnak néznek.. nem mindig örülök neki, dehát legalább +10 év múlva sem lesz jelentősebb különbség :D
Figyelj 175 mellé 70 kilóig elvileg jó vagy. (Legalábbis felnőttként, most kamasz vagy, valószínüleg egy alapos növésroham után, amikor mindenki olyan szerencsétlenül néz ki)
Attól is függ hogy oszlik el persze, de nem vagy kövér. Sőt. A 60 kiló kevés.
Tessék normálisan, kiegyensúlyozottan enni és sportolni, de nem kell diéta pánikot csapni.
Nemrég mértek meg 179 cm vagyok pontosan.....
És Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!