Mi lehet a baj? Soha nem fogyok le?
Mióta az eszemet tudom, kövér kisgyerek voltam. 16 évesen majdnem 100 kiló voltam, aztán lefogytam olyan 75 kilóra, egészségesen. Aztán ott történt valami, és elkezdtem koplalni. Ez persze nem működött , leadtam 1-2 kilót, bezabáltam, visszaszedtem, és így meg ez kb. szeptember óta. Decemberben 2. felében már totál elegem lett, és úgy döntöttem hogy most abbahagyom a próbálkozást, és majd január elsején újból kezdem.
Reggel rá is álltam a mérlegre, és 80 kilót mutatott. Teljesen kiakadtam. Rá fél órára ki akartam menni reggelizni, de nem volt semmi egészséges otthon, mert anyumék itthon felejtették a bevásárló listát. Utólag gondolva volt persze itthon tojás, zabpehely, de akkor ezt én nem így láttam. Sírni kezdtem, és megettem egy csomó sütit tegnapról. Azóta csak azon agyalok, hogy ez egyszerűen nem fog sikerülni...
Nem értem, mert már fogytam 25 kilót. Ha akkor sikerült 0 ismerettel, most is sikerülnie kéne, hiszen most már sokkal több az ismeretem...
Annyira szeretnék az életben egyszer vékony lenni, komolyan. Totál meg van bennem az elhatározás, a szándék, de egyszerűen nem megy, és nem tudom egyszerűen, hogy mi romlott el... Most is itt volt az alkalom, hogy új év, senki sem olyan balek, hogy elrontja már az első nap. Úgy érzem, minden csődbe ment.
Mit csinálok rosszul? Miért nem sikerül?
17/L
Szüleid is elhízottak? Legalábbis erre enged következtetni, hogy bevásárlólista nélkül nincs egészséges étel otthon, meg nem vittek mindenféle orvoshoz a jelentős túlsúlyod miatt. Szóval szvsz családi rossz étkezésről van szó.
Egy elrontott nap miatt nem megy tönkre minden, későbbiekben figyelsz, akkor nem lesz belőle probléma.
Hormonrendszereddel minden rendben? Pajzsmirigyed?
Anyukám elhízott, apukám pedig nem, de ő nem nagyon szokott itthon enni hétköznap, mivel egy másik városban dolgozik, és csak hétvégékre jön haza.
Voltam vérvételen, és minden rendben van.
Remélem, hogy ma már sikerülni fog tényleg.:)
Mennyire táplálkozol tisztán?
Hormonrendszered rendben van? Ezekre figyelj oda, nem elég 'fogyózni', testileg egészségesnek kell lenni.
*Nem kell mindenkire rákiabálni hormonzavart, aki kicsit is nehezen fogy.
bocsi elütés.
Te egy középszerű könyvet adtál táplálkozásról, ami sportolók között menő, egyébként meg pont annyira rossz, mint a nyugati dietetika.
Tehát igazából baromságot írtál, csak ezt így nem akartam leírni, a 'középszerű' mégis csak diplomatikusabb.
Amúgy nem 51%-osokkal nem vitatkozol, hanem érved nem lenne, ha én vitatkozni kezdenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!