Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok, heti 4-5 alkalommal sportolok(3x 2 óra atlétika+1-2x 1 óra lovaglás)158 cm és 38 kg vagyok. Az a baj, hogy egy ideje elkezdtem hízni(37-ről 38-38.5-re) és képtelen vagyok visszafogyni. Normálisan vagy kevesebbet eszem, ugyanúgy járok edzésre, de csak nem akar lemenni az a fránya 1 kiló. Szerintetek elképzelhető, hogy az nem háj, hanem izom? Rendszeresen kihagyok 1 étkezést (ebéd vagy vacsora) de nem segít.2014. dec. 22. 12:54
1/20 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy 13 évesen még fejlődésben vagy?
2/20 anonim válasza:
Ugye kamu a kérdés? Ha véletlenül nem, akkor a húsvétot se fogod megérni.
3/20 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy a sportolónak nevelt gyerekek elméleti képzést nem kapnak. Mivel kicsi vagy, törpe és nyeszledt, kell még nőni és hízni is, hogy nagy és erős felnőtt legyen belőled. Ehhez jó sok, egészséges táplálék is szükségeltetik. 20-25 éves korodig ez így fog menni. Ha megvonod magadtól a táplálékot, akkor viszont lehet, hogy így maradsz, mert nem tud majd milyen energiából épülni a tested.
4/20 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy szakembert. Nem, nem dietetikust, inkább pszichológust! Bőven jó a súlyod a magasságodhoz! És igen, ez inkább izom, de ezt ránézésre is meg lehet állapítani. És nem javaslom egy étkezés kihagyását sem, sült / főtt húst és zöldséget ehetsz bármikor, nem hizlal.
5/20 anonim válasza:
Hát hallod kislány, fogadd el, hogy egy nagy, kövér tehén vagy.
De most komolyan... irigylem a problémádat.
6/20 anonim válasza:
Erre a kérdésre akkor lehet válaszolni, ha megmondod, mekkora volt a csontozatod súlya, amikor a testsúlyod 38 kg volt és most mennyi a csontozatod súlya.
8/20 anonim válasza:
Én is pont igy vagyok de nem erőst izgat :)
9/20 anonim válasza:
"Rendszeresen kihagyok 1 étkezést"
Szóval nem akarod sose elérni a 160cm-t, vagy magasabbá válni.
A súlyod így is alacsony, nem kell tovább koplalnod.
13 évesen épp serdülni kezdtél, ami természetesen növekedéssel jár.
10/20 anonim válasza:
magasságod nem fog nőni, melled nem lesz és (csontosan) "babaalakú" maradsz ha így folytatod. Ezt nem szeretika fiúk, a legtöbb embernek ez már taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!