Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok, heti 4-5 alkalommal sportolok(3x 2 óra atlétika+1-2x 1 óra lovaglás)158 cm és 38 kg vagyok. Az a baj, hogy egy ideje elkezdtem hízni(37-ről 38-38.5-re) és képtelen vagyok visszafogyni. Normálisan vagy kevesebbet eszem, ugyanúgy járok edzésre, de csak nem akar lemenni az a fránya 1 kiló. Szerintetek elképzelhető, hogy az nem háj, hanem izom? Rendszeresen kihagyok 1 étkezést (ebéd vagy vacsora) de nem segít.
2014. dec. 22. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

'158 cm és 38 kg'

Csontvaz vagy mar most is. Aki azt mondja, hogy fogynod kell (gondolom az edzod), azt bortonbe kene zarni, mert eletveszelyes allapotba kerulhetsz ettol az elmebeteg 'sportolas'-tol meg nem-evestol. A szervezeted epp most valtana a 'felnott' uzemmodra, erre te visszafogod, direkt kihagysz etkezeseket... gratulalok, lehet is menni idopontot foglalni a pszichiaternel.

Ja igen, mutasd meg apunak-anyunak ezeket a valaszokat!

2014. dec. 22. 18:05
 12/20 anonim ***** válasza:
13 éves vagy, nősz! Engedd a tested nőni, nőiesedni! Ha küzdesz ellene, egy sorvadt csontváz leszel, beteg és jól keresztbe teszel a fejlődésednek. Ne sanyargasd magad! Sokat mozogsz, elhízni nem fogsz, de ettől még ebben a korban kell, hogy gyarapodjon a magasságod, súlyod, ezellen nem kell küzdeni!
2014. dec. 22. 18:33
 13/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat. Értem a problémát, járok pszichológushoz, meg minden. De nem az edző(im) sugallják ezt, hanem a barátaim, akik konkrétan hallottak a kezdődő anorexiámról, és elkezdtek kevesebbet enni, hogy lekörözzenek engem(?), és azzal dicsekszenek, hogy ők kevesebbet esznek mint én. Sőt, kptam már olyat is,hogy nem vagyok OLYAN kövér, meg hogy ANNYIRA azért nem vagyok hústorony.

2014. dec. 23. 08:51
 14/20 anonim válasza:
Ha tudod magadról, hogy anorexiás vagy, miért tetted fel ezt a kérdést? Jól esett, hogy itt oltogattunk össze vissza?
2014. dec. 23. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Rossz hirem van: akik a kezdodo anorexiaddal viccelodnek es teged kovernek neveznek azok nem a barataid, hanem a legnagyobb ellensegeid. Javaslom probalj olyan emberek tarsasagaban lenni, akik szeretnek es tamogatnak, nem pedig hulyenek neznek.

Egyebkent azert nem tudsz mar fogyni, mert nincs mibol. Ha igy folytatod, akkor alulfejlett es beteges felnott leszel. Tenyleg el akarod rontani az eleted most, mikor meg el sem kezdodott?

2014. dec. 23. 12:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, de nehéz emberekkel egyik pillanatról a másikra megszakítani a kapcsolatot. Főleg, hogy szinte ők az egyetlen barátaim. Mindig is nehezen barátkoztam, és ha őket is elveszítem, akkor tényleg nem marad senkim.
2014. dec. 24. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:

-maradsz velük és "elfogysz"

-NYITSZ A VILÁG FELÉ: és megismersz új embereket, akik tapasztalatod adnak ismerkedés terén, sőt, (szinte biztos) barátra is lelsz

Te döntésed

Most tudod eldönteni, később már késő lesz és esélyes, hogy bánni fogod.

2014. dec. 24. 21:38
 18/20 A kérdező kommentje:
ezt annyira könnyű mondani
2014. dec. 25. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:

#17 vagyok

Nem hiába tanácsolom, én is alig tudtam ismerkedni, idegenekkel szűkszavú voltam és nagyon félénk, visszahúzódó.

Nekem is hasonló "barátaim" voltak és az egyik legjobb döntésem volt, hogy otthagytam Őket.

Azóta érzem, hogy ez egy lépés volt a "felnőtté válás" útján (bár még nagyon sok van hátra, de nem siettetem :).

Nem vagyok másra utalva, nem vagyok a magánytól rettegve mások seggébe szorulva.

A SAJÁT életemért NEKEM kell tennem nem másnak.

visszafordítva:

Másnak miért is kéne valamit tennie az én életemért?

Ez 1 éve volt. Azóta megismertem egy csomó embert, dolgoztam rengeteg normális ember között, és lettek IGAZI barátaim is.

Aki csak lehúz és rossz irányba terel azt hagyd ott azonnal, ne akarj olyanok lenni, mint Ők!

17/L

2014. dec. 25. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:

+ még annyit:

Én nagyon megbántam, hogy nem léptem előbb. Pedig kismillió jel utalt rá. Inkább homokba dugtam a fejem/sajnáltattam magam milyen nehéz/ bíztattam magam, hogy jobb lesz.

Sok sikert, hogy minnél előbb tudj lépni!

2014. dec. 25. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!