Miért nem fogyok?
'158 cm és 38 kg'
Csontvaz vagy mar most is. Aki azt mondja, hogy fogynod kell (gondolom az edzod), azt bortonbe kene zarni, mert eletveszelyes allapotba kerulhetsz ettol az elmebeteg 'sportolas'-tol meg nem-evestol. A szervezeted epp most valtana a 'felnott' uzemmodra, erre te visszafogod, direkt kihagysz etkezeseket... gratulalok, lehet is menni idopontot foglalni a pszichiaternel.
Ja igen, mutasd meg apunak-anyunak ezeket a valaszokat!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Értem a problémát, járok pszichológushoz, meg minden. De nem az edző(im) sugallják ezt, hanem a barátaim, akik konkrétan hallottak a kezdődő anorexiámról, és elkezdtek kevesebbet enni, hogy lekörözzenek engem(?), és azzal dicsekszenek, hogy ők kevesebbet esznek mint én. Sőt, kptam már olyat is,hogy nem vagyok OLYAN kövér, meg hogy ANNYIRA azért nem vagyok hústorony.
Rossz hirem van: akik a kezdodo anorexiaddal viccelodnek es teged kovernek neveznek azok nem a barataid, hanem a legnagyobb ellensegeid. Javaslom probalj olyan emberek tarsasagaban lenni, akik szeretnek es tamogatnak, nem pedig hulyenek neznek.
Egyebkent azert nem tudsz mar fogyni, mert nincs mibol. Ha igy folytatod, akkor alulfejlett es beteges felnott leszel. Tenyleg el akarod rontani az eleted most, mikor meg el sem kezdodott?
-maradsz velük és "elfogysz"
-NYITSZ A VILÁG FELÉ: és megismersz új embereket, akik tapasztalatod adnak ismerkedés terén, sőt, (szinte biztos) barátra is lelsz
Te döntésed
Most tudod eldönteni, később már késő lesz és esélyes, hogy bánni fogod.
#17 vagyok
Nem hiába tanácsolom, én is alig tudtam ismerkedni, idegenekkel szűkszavú voltam és nagyon félénk, visszahúzódó.
Nekem is hasonló "barátaim" voltak és az egyik legjobb döntésem volt, hogy otthagytam Őket.
Azóta érzem, hogy ez egy lépés volt a "felnőtté válás" útján (bár még nagyon sok van hátra, de nem siettetem :).
Nem vagyok másra utalva, nem vagyok a magánytól rettegve mások seggébe szorulva.
A SAJÁT életemért NEKEM kell tennem nem másnak.
visszafordítva:
Másnak miért is kéne valamit tennie az én életemért?
Ez 1 éve volt. Azóta megismertem egy csomó embert, dolgoztam rengeteg normális ember között, és lettek IGAZI barátaim is.
Aki csak lehúz és rossz irányba terel azt hagyd ott azonnal, ne akarj olyanok lenni, mint Ők!
17/L
+ még annyit:
Én nagyon megbántam, hogy nem léptem előbb. Pedig kismillió jel utalt rá. Inkább homokba dugtam a fejem/sajnáltattam magam milyen nehéz/ bíztattam magam, hogy jobb lesz.
Sok sikert, hogy minnél előbb tudj lépni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!