Hogy tudnák lefogyni hatékonyan és szenvedés nélkül?
Azért ez igy nem fog menni
Gondolkozz úgy, hogy amiker megszülettél egy nagy szikla tetején voltál. Aztán ahogy teltek az évek, csak te tudod miért, elkezdtél lefele szaladni, gyorsabban és gyorsabban, mignem már majdnem az aljára értél. Logikus, hogy a visszamászás kevésbé lesz könnyű, de még mindig jobb, mint hogy alacsonyabbra ereszkedjél. Minnél hamarabb ismered fel a problémád, annál hamarabb tudod megoldani.
1ébként örülök, hogy még vannak normális óriások is ( ne vedd sértésnek ), akik nem elégszenek meg annyival, hogy " áhh magas vagyok, úgysem látszom kövérnek ", szerintem épp azért kéne lefogyjál és izmosodjál, mert magas vagy és megvan az esélyed, hogy egy bomba férfi legyél. Sztem ne vesztegesd tovább az időd, remek esélyed van mindenre, a csajok meg imádják a magas pasikat szal hajrá ! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!