Ha valaki egy nap sokat mozog, meglátszik rajta másnap?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy átlagos, 55 kilós nő, egy kicsi felesleggel (ruhában egyáltalán nem látszik, hogy van rajt háj). Ez a nő egy nap annyit sportol, hogy elvileg 1kg zsírt égetett el, miközben diétázik. Másnapra látszik az eredmény? Ha nem, miért nem?2014. dec. 29. 16:43
1/11 anonim válasza:
Lehetetlen ,hogy egy átlagos fizikummal és aktivitással élő nő 1 nap alatt ténylegesen zsírból fogyjon 1 kg-t , mert ahhoz kb. 12 órát kellene futnia úgy,hogy egyáltalán nem evett semmit.. Szerintem képtelenség egy nap alatt akkora kalóriadeficitbe kerülni.
A mozgás viszont jó, és ha tényleg valaki rendszeresen csinálja akkor akár 1-2 hónapon belül nagyon látványos eredményt lehet elérni,megfelelő étrenddel kiegészítve.
2/11 anonim válasza:
de fizikai képtelenség 1kg zsírt elégetnie, innentől már nincs értelme a kérdésnek
3/11 anonim válasza:
Ilyen nincs. Egészséges módon, nem extrém súlyfelesleget feltételezve heti 0,5-1,5 kg-ot lehet fogyni.
4/11 anonim válasza:
Előfordul gyakran, hogy másnapra látszik a sportolás eredménye, de nem azért, mert lement a zsír, hanem mert a sok mozgástól be vannak keményedve az izmok, ami tónust ad a testnek. Ez viszont csak látszateredmény, ha nem mozogsz utána, semmi perc alatt visszaplöttyed.
5/11 anonim válasza:
1kg zsírt égetett el mennyi idő alatt?
6/11 anonim válasza:
Simán el lehet égetni 1 kg zsírt egy nap alatt. Mi nyáron grillezésnél két kilót egyetlen óra alatt égettünk el teljesen.
7/11 anonim válasza:
Én pl mindig ha valami fontosabb alkalom van előtte levő nap keményen edzek és másnapra tónusosabb, feszesebb lesz a testem, mintha nem edzettem volna. Szóval hajrá, nem leszel kevesebb kiló, de jobban nézel ki tőle.
9/11 anonim válasza:
Nem álmomban történt, hanem a tűzön 2 kg szalonna formájában.
10/11 anonim válasza:
8-as: igazi degenerált vagy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!