Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, ha eszek valamit...

Miért van az, ha eszek valamit az egyből meglátszik a hasamon másnap?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, 67kg, régen nagyon dagadt (110+) voltam és ha kicsit többet eszek akkor estére vagy másnapra máris sokkal nagyobb lesz a hasam. Másnál is így van ez vagy csak én hízok ilyen könnyen? Pedig a többet evés nálam azt jelenti, hogy úgy eszek, mint mások, de én mégis hízok tőle, így lehetetlen az, hogy ne éheztessem magam a hízás elkerülése végett.
2010. dec. 27. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:

félsz, hogy visszahízol és beképzeled magadnak

lefekvés előtt 4 órával (továbbra) se/ne egyél

2010. dec. 27. 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
kéne kezeltetni a táplálkozási zavarod
2010. dec. 27. 09:56
 3/9 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok vele.Régebben én is 20 kilóval több voltam,de mióta lefogytam,folyamatos fogyókúra az életem.Ha úgy ennék,mint mások vagy ha kicsit el is engedem magam,azonnal hízok :S 18/L
2010. dec. 27. 09:58
 4/9 anonim ***** válasza:
amúgy ha mellette csak egy kicsit sportolnátok, nem lenne ilyen probléma..
2010. dec. 27. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
hűű hát én nem tudom. Nekem már aznap meglátszódik. Reggel mindig lapos, de ha elkezdek enni egyből megnő ><
2010. dec. 27. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
figyu én fogytam 10 kg-t, ami ok, de itthoni mérleg szerint 5 kg-val kevesebbről indultam, mint az orvos mérlege szerint.. gondolhatod, hogy milyen csalódott voltam, amikor ott öttel többet mutatott.. na utána megint egy nagy disznonak éreztem magam, pedig elotte jo volt, és valoban lefogytam 10 kg-t, de most megint nagyon rossz :( és mindenki mondta hoyg szarjam le, 10 kilo az akkoris 10 kilo, dehát.. ez ilyen pszichét téma
2010. dec. 27. 11:31
 7/9 A kérdező kommentje:
utolsó ez nem pszichés mivel ez valóban látszik és nem beképzelem
2010. dec. 27. 13:58
 8/9 Böse ***** válasza:
100%
Igen másnál is így van, de szerintem semmi gond vele. Legalább van valami ami észhez térít ha bekajálsz. Inkább legyél némi odafigyeléssel 67 kiló mint halál nyugodt lelkiismerettel 110. Aki soha nem volt dagadt, és soha nem diétázott az ezt nem értheti, nem kell vakakit betegnek titulálni, csak azért mert odafigyel a kajájára.
2010. dec. 27. 16:05
 9/9 Böse ***** válasza:
Ja egyébként gratulálok a fogyásodhoz, kemény meló lehetett!
2010. dec. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!