Bármennyi mennyiségü étel meglátszik a hasamon? Az mitöl van?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér.De hasam mégis van.Mellem alatt a bordim kilátszanak de ez mellett nagy a hasam.Elég az hogy egyek egy kiflit,vagy egy tányér levest már egyböl mégnagyobb lett a hasam.Az mitöl van?2011. ápr. 14. 18:10
1/8 anonim válasza:
dettó ugyanez...nemtom...nekünk odamegy, másnak máshova....
2/8 anonim válasza:
gyengék a hasizmaid és nem tartják a hasadat. ahogy eszel, azonnal "ki tudja nyomni" a kaja a hasadat.
hasizomgyakorlat, futás segít rajta
3/8 anonim válasza:
attól, hogy egy gebe, anorexiás csontváz vagy, minimális izomzattal
4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gebe!!!Anorexiás meg pláne nem az 57kg-al!!!!!!
2011. ápr. 14. 19:07
5/8 anonim válasza:
nekem szintén ez a bajom, pedig hasizmom az van... (heti 5 nap 80 perces alakformáló torna mellett) szóval erre én is kíváncsi lennék
6/8 anonim válasza:
mutass képet magadról, akkor elhiszem, hogy nem anorex vagy
7/8 ssup válasza:
Nem értem, miért kell elítélni úgy hogy még csak azt se mondta az elején hogy hány kiló?? Normális vagy?
A kérdés írójának: A hasizom gyakorlat tényleg jót tesz szerintem is.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg kicsi vagy, és puffadásra hajlamos. És rád férne egy kis sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!