Hogy fogyhatnék a leghatékonyabban?
Figyelt kérdés
Már 9. hete minden este lefekvés előtt csinálok 50 felülést (az utóbbi 2 hétben 100-at csinálok) és 50 guggolást. De én nem nagyon veszem észre a különbséget...kb. 165 cm vagyok lány 12 éves és kb. 68-69 kiló :S elég nagynak tartom a felesleget főleg hogy van osztálytársam aki magasabb nálam és 60 kiló sincs =/ meg próbálok 6 óra után nem enni...csak hát elég lassú az anyagcserém és főleg a combomra meg a hasamra hízok...tudtok tippeket min kéne változtatnom? vagy miből kéne többet csinálnom? mert tavaszra vagy legalábbis nyárra szeretnék leadni vagy 8 kilót...esetleg valami étkezéssel kapcsolatos tipp? nem eszem kifejezetten sokat...átlagosan...nah de előre is köszi :)2010. febr. 2. 21:22
1/3 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy ehetsz ugyanugy ahogy eddig csak esténként minimum 30 perc futás és az amit aznap megettél az leis megyaz a 30 perc futás alat és ezt azért modnom hogy így csináld mert ugye 12 éves vagy.. nőlni fogsz még sokat és hogyha megtartod ezt a sullyodat akkor nemfog látszani és hirtelen elfog tünni.. szoval ez azértis jó mert nem kel éhezned és csak esténként 30 perc futás (télen nyáron szélben esőben hóban) mindenhogy és nemszabad feladni.. oszd be magadnak hogy hánykor kezdesz el futni és azt mindig tarsd be ne legyenek olyanok hogy most nincs kedvem vagy fáradt vagyok vagy menstruálok.. szoval sok sikert! hajrá!!
2/3 anonim válasza:
A gyakorlatokkal van a baj, figyelj
A felülések+guggolások nem fogyasztanak, izmot épitsz, de a zsir marad. Ahoz, hogy ledolgozd a " hájad " ahoz futás, teniszezés, kosárlabdázás, úszás, görkorizás meg ilyenek kellenek. Ezeknek a neve CARDIO. Ezek égetik a zsirt és bizony nem is fogsz sokat látni felülésekkel, mivel az izmot eltakarja a zsir, amit csak CARDIO- val dolgozol le
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) kipróbálom a futás dolgot :D
2010. febr. 3. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!