Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tud nekem segiteni olyan...

Tud nekem segiteni olyan valaki akinek mar sikerult?

Figyelt kérdés
sziasztok: olyanoknak a segizseget kernem akiknek sikerult lefogyni egy kiprobalt dietaval: olyanokra gondolok akik esetlek diakok mint en: - kilorol lenne szo::: koszonom elore is
2010. febr. 2. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
nekem sikerült. guglizd ki: body.builder.hu alapismeretek. Csak a legtöbb fogyni vágyónak büdös a munka, és ezért nem sikerül.
2010. febr. 2. 18:52
 2/10 anonim válasza:

Én kb. 2,5 éve fogyóztam nagyon intenzíven /most 19 vagyok /. Sikerült is fogynom végülis , de nem a legjobb módszerrel. Az biztos h nagyon sok torna, nagy akaraterő, és lekell mondani a hízlaló dolgokról :S vagy lecsökkenteni.

Am mennyi kilót akarsz leadni?

2010. febr. 3. 02:00
 3/10 A kérdező kommentje:
En is mar vogytam 12 kilot es most olyan 4-5 re gondoltam... meg az kellen nekem... hat igen csak nehez
2010. febr. 3. 19:33
 4/10 anonim válasza:
0%
hát ha csak annyit akarsz akkor sztem torna inkább, meg este 6 után ne egyél hízlalót vagy semmit se . lehet már annyi is elég és nem kell szenvedni. am nekem is kb annyit kellene már :D csak lusta vagyok megint elkezdeni :D
2010. febr. 17. 03:29
 5/10 anonim ***** válasza:

"meg este 6 után ne egyél hízlalót vagy semmit se "

Köszönjük Emese, inkább ne osztogass tanácsokat, ok?

2010. febr. 17. 15:34
 6/10 anonim válasza:

Nem ok . -.-"

Ha van vmi jó tanácsod akkor leírhatod , hiszen az lenne a lényeg .

2010. febr. 28. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit megeszel, és fogyni fogsz...
2010. márc. 19. 15:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Jajj nem kell ide valami kulonleges boszorkany dieta..csak zard ki az edesseget helyette gyumolcsot meg joghurtot egyel...ms az ehseg es mas ha csak a szemed kivanja..ha a szemed kivanja akkor ragozz nekem bevalt...valaki azt mondja meg ehesebb leszel tole...en nem volt egyszer olyan hogy elkezdtem ragozni delben es ragoztam lefekvesig..es kozben csak ittam...A lenyegg akarom mondani...A mozgas....HIDD EL MOZOGD KI AZ AGYADAT IS..HOVD KI A BARATAIDAT...AZ UTCARA HA LSTA VAGY SPORTOLNI SETALJ A BARATNODDEL FIUDDAL AKARKIVEL...HULYESKEDJETEK A LEVEGON...ES AMIKOR TORNAZOL NE AZ JARJON AZ ESZEDBE HOGY FOGYOK MEG HOGY MIKOR LESZ MAR VEGE...HANEM AZ HOGY BA**D KI..MILYEN JO LESZ A KOZERZETEM TOLE...ES SOKKAL ELETVIDAMABB LESZEK TOLE..MEG MILYEN JO MEG KEPZELD EL HOGY FITNESS EDZO VAGY ES TE MUTOGATOD A TOBBIEKNEK..A GYAKORLATOT...VAGY MONDD VALAKINEK TESO BARAT AKARKI HOGY OK IS CSINALJAK VELED....pROBALJ EGY KIS FANTASYAT BELE VINNI..ES KONNYEBB LESZ...EN EZZEL AZ EROVEL NAPONTA ALIG ESZEM..ES 2 ES FEL ORAT MOZGOM AMI TORNA PLUS A SETA A HAVEROKKAL...ENNYI MMINDENNEK A MOZGAS AZ ALAPJA HIABA AKARTAM ELEINTE EN IS TABUNAK TEKINTE...ES A KULCS A FOGYASHOZ ES AZ EGESZSEGHEZ.....BOCS A HELYESIRASI HIBAK MIATT..CSAK GYORSAN IRTAM:):)):
2010. márc. 19. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:

1. mindennek fiziológiai ÉS lelki oka van.

2. a lelki okot nem biztos ,hogy megtudod fogalmazni, mert fiatal vagy.

3. fiziologiai okokra. Mozgás. Nem kell tulzásba vinni.

A legkitartóbb akkor leszek, ha ELHATÁROZOD az egészet, ÉS KITARTÓ vagy. LAssu fogyás- hosszutávú eredmény.

ÉN 15 kg -t fogytam 3 honap alatt.

Recept:

90 napos diéta.

Reggel csak gyümölcs. ( na jó az iz kedvéért lehet egy kis natur keksz.

Délben saláta, annyi és olyan, amit csak megkivánsz. Ne fogd vissza, az nem árthat.

Este valami tészta, vagy apró husu dolog salátával.

Lehet ,hogy nyul lesze egy ideig, de megéri.

ÉN TIZ évig tartottam a versenysulyom.

( aztán sajnos külföldre költöztem, de most is azt csinálom, sok sok saláta, néha kis husi, néha tészta. )

Amit megkivánsz, csak tartsd be-- mindig több legyen a saláta a tányéron, mint a hus.

Magyar körülmények közt ez nem olyan ideális, én ezt az egészet Külföldön csináltam, de amikor hazajöttem, a barátaim nemhittek a szemüknek, olyan csini voltam )))

És persze mozgás.

Én nem kondiztam, de minden este egy órát gyalogoltam.

2010. márc. 20. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:

de mivel diák vagy, én is ajánlom a rendszeres mozgást, mert az a későbbiekben is kihat. És jól teszed, ha most még ,mikor változik a szervezeted elkezded,később ugyanis nagyon hálás leszel érte magadnak.

Béres Alexandra kazetta, vagy Norbi torna, mind a kettő jó.

Tényleg.

És csoportban tornázni felszabaditó!

2010. márc. 20. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!