Tud nekem segiteni olyan valaki akinek mar sikerult?
Én kb. 2,5 éve fogyóztam nagyon intenzíven /most 19 vagyok /. Sikerült is fogynom végülis , de nem a legjobb módszerrel. Az biztos h nagyon sok torna, nagy akaraterő, és lekell mondani a hízlaló dolgokról :S vagy lecsökkenteni.
Am mennyi kilót akarsz leadni?
"meg este 6 után ne egyél hízlalót vagy semmit se "
Köszönjük Emese, inkább ne osztogass tanácsokat, ok?
Nem ok . -.-"
Ha van vmi jó tanácsod akkor leírhatod , hiszen az lenne a lényeg .
1. mindennek fiziológiai ÉS lelki oka van.
2. a lelki okot nem biztos ,hogy megtudod fogalmazni, mert fiatal vagy.
3. fiziologiai okokra. Mozgás. Nem kell tulzásba vinni.
A legkitartóbb akkor leszek, ha ELHATÁROZOD az egészet, ÉS KITARTÓ vagy. LAssu fogyás- hosszutávú eredmény.
ÉN 15 kg -t fogytam 3 honap alatt.
Recept:
90 napos diéta.
Reggel csak gyümölcs. ( na jó az iz kedvéért lehet egy kis natur keksz.
Délben saláta, annyi és olyan, amit csak megkivánsz. Ne fogd vissza, az nem árthat.
Este valami tészta, vagy apró husu dolog salátával.
Lehet ,hogy nyul lesze egy ideig, de megéri.
ÉN TIZ évig tartottam a versenysulyom.
( aztán sajnos külföldre költöztem, de most is azt csinálom, sok sok saláta, néha kis husi, néha tészta. )
Amit megkivánsz, csak tartsd be-- mindig több legyen a saláta a tányéron, mint a hus.
Magyar körülmények közt ez nem olyan ideális, én ezt az egészet Külföldön csináltam, de amikor hazajöttem, a barátaim nemhittek a szemüknek, olyan csini voltam )))
És persze mozgás.
Én nem kondiztam, de minden este egy órát gyalogoltam.
de mivel diák vagy, én is ajánlom a rendszeres mozgást, mert az a későbbiekben is kihat. És jól teszed, ha most még ,mikor változik a szervezeted elkezded,később ugyanis nagyon hálás leszel érte magadnak.
Béres Alexandra kazetta, vagy Norbi torna, mind a kettő jó.
Tényleg.
És csoportban tornázni felszabaditó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!