Ki tudna segíteni? (Lent)
Figyelt kérdés
Nos, nagyon szeretnék lefogyni, valahogy ugy gondoltam hogy rendszerezem az étkezéseim, és közben tornázok, vagy edzek hogy minél szebb legyen a bőröm mire lefogyok. Minimum 30 kg-tól szeretnék megszabadulni, nem azonnal, hanem egészségesen. 160 cm, és 95 kg vagyok most. Abban szeretnék segítséget kérni ha van iylen ember aki végig figyelemmel kísérné a fogyásom esetleg segítene az edzésben, tippeket adna, amolyan személyi edző szerűség. :) de ha már itt is adna valaki tanácsokat aki tapasztalt fogyózó, vagy sikerült lefogynia azt is megköszönöm!!2011. okt. 18. 18:14
1/8 anonim válasza:
először is írd le egy napi étrended, és hogy mennyi mozgás van benne most.
2/8 anonim válasza:
nem tom a te sulyodban mennyire beválós dolog, de én ugy folytam le 8 kilot(172cm-78kg voltam) hogy sokszor ettem keveset. semmi több. neked nyilván kell a torna is hogy ne logjon a böröd. nekem nagyon kitágult a gyomrom igy egyre többet ettem.ezért meghiztam. visszaálltam a sokszor keveset evésre és ennyi. nem éheztem, nem nélkülöztem.d enem értek hozzá nagy tulsulyba mi a teendö de ezt is ki lehet probálni.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából én is sokszor eszem egy nap de elég rendszertelenül, takarítóként dolgozok ezért elég sokat mozgok, amit a munkában tudok változtatni az a lépcsőzés a lift helyett. Az evésről még annyit hogy naponta 5x ennék, kevesebbet
2011. okt. 18. 18:30
4/8 anonim válasza:
Hosszú út áll előtted. Hasznos lenne egy jó szakember (dietetikus) tudását igénybe venni. Érdeklődj a háziorvosodnál, hátha tud ajánlani valakit. Ha ő nem, akkor a legközelebbi kórház megfelelő osztályán érdeklődj! Itt a GYIK-en ritkán fordulnak meg igazi szakemberek. Kaphatsz hasznos válaszokat, de ostobaságokat is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán szeretnék orvoshoz fordulni. De ha más nem lesz... Tudom hogy hosszú út lesz, de muszáj és akarom!!!
2011. okt. 18. 18:34
6/8 anonim válasza:
A dietetikus táplálkozástudományi szakember. Egy részük orvos, de nem szükségszerűen. Egyszerűen segítene összeállítani egy személyre szabott étrendet, ha kérdésed, problémád van, tanácsot ad. Persze nem kötelező, de valószínűleg könnyebb úgy.
7/8 anonim válasza:
Én szívesen figyelek és csinálom veled
8/8 A kérdező kommentje:
Aki tudna vagy szeretne segíteni az írjon privit, és válaszolok rá, csak 7 óráig nem leszek itthol.
2011. okt. 18. 20:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!