Feladjam a diétámat?
Figyelt kérdés
2 napja vagyok diétán. Nagyon jó diéta, ehetek aszalt gyümit is, húst is, pisztáciát is, na jó a lényeg az, hogy ez azt hiszem nem nekem való. Túl jó étvágyú vagyok és szeretem a mekis kaját is, a bundáskenyeret is, meg a csokis finomságokat is. Nem vagyok túlsúlyos, csak telt. Mit szóltok ?
egy tini lány
2010. febr. 2. 16:40
1/8 anonim 

válasza:

"Nem vagyok túlsúlyos, csak telt." ezt neked kell tudnod milyen ideális alkatott szeretnél amugy a világszinvonalu statisztika szerint az emberiség szo szerint elhizik (az átlag felleg van a népeség 60%-ha eurpába )De azt elhiheted hogy a szervezeteden jobban javit mondjuk a fehérje meg a természetes vitaminok mint a tartositott lefagyasztott gyors étermi kaják..
3/8 anonim 

válasza:

ugye ez most csak vicc?:) a te döntésed, ha tetszel magadnak így telten akkor ne diétázz, ha változtatni akarsz akkor meg igen. most mi döntsük el?? azt javaslom először gondold át mit akarsz és ha szép vékony testet akkor felejsd el a mekit, meg a bundás kenyeret és társait.
4/8 anonim 

válasza:

hát erre most mit írjunk? vagy eszed a sok sz a rt,és telt maradsz,vagy egészségesen kajálsz és vékonyodsz
5/8 anonim 

válasza:

Drága, ha irsz nekem egy kilót, magasságot, és egy kort. Leirom mit tanácsolok. Megigérem enm az a sablon szöveg lesz ami már bizonyára kifolyik a füldednen, de ide leirom neked majd a segitségemet. :) Várom a számokat.
6/8 A kérdező kommentje:
157 centi 58 kiló, 15 éves
2010. febr. 2. 17:34
7/8 anonim 

válasza:

szerintem semmi baj nincsen az alakoddal. mármint cm és kg alapján. kép alapján még jobban meg lehetne ítélni. egyébként én is 15 éves lány vagyok 176 cm és 51 kg és én dagadtnak látom magam :D ma mégis betoltam egy kindertojást meg egy snickerset csakúgy főétkezések között :D szerintem 15 évesen inkább adj az élvezetekre, majd ha később dagadt disznó leszel, esetleg 65 kg fölé mész, akkor elkezdhetsz majd diétázni. addig fölösleges :) élj az étel nyújtotta élvezeteknek!
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem is élj az étel nyujtotta élvezeteknek de ha nem akarod hogy rövid legyen ez az élvezeti idö akkor kerüld a bohocot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!