Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sajtot, Gabonapelyhet, gyümölc...

Sajtot, Gabonapelyhet, gyümölcsöt, és kenyeret mért nem ehet az ember diéta idején? Javítsatok ki ha tévedek, de én uygtudom hogy a diéta a mértékről szól, nem pedig a kiiktatásról.

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt miért nem ehetne,igaz gyümölcscukor van benne de az nem rakódik le úgy,mint ami pl:a gabonapehelyben van...Én úgy tudom,de javítsatok ki ha rosszul tudom.
2010. febr. 1. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajt = fele zsír, gabonapehely = tömény cukor, gyümölcs = némelyikben szintén sok cukor, kenyér = tömény szénhidrát, senki nem mondta hogy nem ehetsz, sőt gyümölcsöt ajánlott is enni a rosttartalom miatt, viszont így csak lassabban fogsz fogyni.
2010. febr. 1. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkormit egeyk? Nem ehetek mindig csak tojást reggelire, és joghurtot vacsoráRA.
2010. febr. 1. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen diétáról van szó...kalóriát számol, szénhidrátot (itt lehet sajtot fogyasztani), meg milyen mértékben.
2010. febr. 1. 23:43
 5/7 anonim ***** válasza:
sajtot, azt ne egyél de az összes többit igen. gabonapehelyből válaszd a teljes kiőrlésűt, bioboltban vegyed, gyümölcsből akármit és akármennyit és akármikor, kenyérből is vegyél teljes kiőrlésűt
2010. febr. 2. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg eheted mindegyiket csak nem mindegy hogy mikor és mennyit eszel. A szervezetnek nem önsanyargatásra van szüksége, fontos, hogy mindent megkapjon!
2010. febr. 2. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Sajt = zsír.

Gabonapehely = szénhidrát + általában cukrozzák.

Gyümölcs = cukor.

Kenyér = szénhidrát.

A diéta kiiktatásról szól.

Az életmódváltás a mértékről és az egészségről.

Egyébként gyümölcsöt ehetsz mértékkel, pl. a banánban rengeteg a cukor, a grapefruit állítólag fogyaszt. Almát is lehet. Sajtot is lehet mértékkel (a zsír fontos a zsírban oldódó vitaminok miatt), de próbálj kevésbé zsírosakat enni, pl. ha jól tudom, mozarella. És nem 20 dekát, hanem 2 vékony szeletet.

2010. febr. 2. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!