Mi bajom lehet? (Táplálkozással kapcs. )
Figyelt kérdés
Nem sajnáltatni akarom magam, de nem tudom, hogy ez most vmi betegség kezdete, vagy sem... A problémám az, hogy ha eszem, bűntudatom van, tele vagyok, van mikor sírok, de egyre többször hánytatom magam. Kb 1 hónap alatt fogytam 4 kg-ot. (Nem sokat.) És a jegyeim romlanak, mindig csak azon jár az eszem, hogy kövér vagyok. (Állítólag pont jól nézek ki, de erősen kétlem!) Hogy mennyit egyek, és kcalokat számolok... Éhes vagyok, de nem érzem; alapból sem fér semmi belém... Kérek mindenkit, hogy ne szídjatok le, csak mit kéne tennem? Már mondták nekem, (mármint akik tudnak erről) hogy mi lesz majd a következménye, de nem tudok leállni... Kevés táplálék mellett sem érzem jól magam, van mikor megengedek magamnak pl egy db csokit, vagy enyhe falásroham, ami "természetes" reakció... De utánna szintén bűntudat kisér... És így szörnyű! 😭 Depresszióm is van... Előre köszönöm a válaszokat!2014. dec. 14. 20:35
12/12 anonim válasza:
Szolj a szuleidnek vagy valakinek és MENJ EL ORVOSHOZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!