Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet bajom abból, ha így...

Lehet bajom abból, ha így eszek és edzek?

Figyelt kérdés

Minden reggel biciklizek 2 maximum 3 órát és olyan 1500-1700 kalóriát eszek, persze igyekszem minél egészségesebben enni. De egyszerűen többet nem bírok enni.

Pár hónapig nem épp egészséges módon "fogyókúráztam", aztán rájöttem milyen hülye is voltam és elkezdtem inkább így rendszeresen edzeni, azóta a közérzetem is javult és szerintem az egészségem is.

15/L

2014. aug. 9. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez azért nem olyan durván kevés, úgyhogy ha jól érzed magad így, akkor szerintem rendben van. Bizonyára van egy rendes kalóriadeficited, de ha jól eszel, bőven be tudod vinni a szükséges tápanyagokat s nem is stresszeled koplalással a szervezeted.

Úgyhogy nem látok gondot. Sok sikert!

2014. aug. 9. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez így tökéletes, nem sok bajod lesz.
2014. aug. 9. 21:30
 3/6 anonim válasza:

Nem írtál se súlyt, se magasságot, így fogalmam sincs, hogy mennyi lehet a te napi kcal szükségleted.

Aerob előtt ne vigyél be ch-t, fehérje mehet.

Egyébként a leírtakban semmi rossz nincs, sőt.

2014. aug. 9. 22:25
 4/6 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok és 53 kiló.
2014. aug. 9. 23:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Amúgy általában ilyesmi az étrendem:

Reggelire zabkása legtöbbször, de van, hogy főtt tojás vagy virsli, savanyú hal, ilyesmi, mellé teljes kiőrlésű zsemle.

Utána szoktam kimenni biciklizni

11 körül amikor hazaérek esetleg valami gyümölcs aztán 1 körül ebédre vagy ami otthon van ebédre, vagy ha az nem túl egészséges (pl ma rántott sajt sült krumpli) akkor csinálok magamnak valamit, leggyakrabban serpenyőben megsütök olaj nélkül, valamilyen fűszerrel zöldségeket és mellé 1 vagy 2 tojást.

Uzsonnára gyümölcs, müzliszelet vagy joghurt vagy valami hasonló.

Vacsorára meg mikor mit, van hogy szendvicset csinálok, vagy ha aznap még nem ettem tojást akkor tükörtojás/rántotta/főtt tojás. Vagy ha jó ebéd volt akkor abból ha még marad.

2014. aug. 9. 23:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Edzés után gyümölcs helyett inkább igyál meg egy proteinturmixot némi szőlőcukorral!Ez segít regenerálódni és visszatölti az izmok glikogénraktárait.
2014. aug. 12. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!