Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha megiszok enyi citromos...

Dóri_99 kérdése:

Ha megiszok enyi citromos vizet attól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
3napja csak azt iszok. Egy másfél liter vízhez 2-vagy1,5citrom(mikor mekkora citrom van) + egy kis gyömbért darabolok bele. Mikulás van és mi az a tipusu család vagyunk akik mindenkinek veszenek egy nagy csomag csomagot ,és hát megy a csoki zaba... És ezzel a citromos vizzel akarom az anyagcseremet fokozni vagy nem tudom hogy írjam . Ne lasuljon le.(elnézést ha nagy hülyeséget irtam ,ezzel a le lassulása . Nem tudom) 15/l
2014. dec. 7. 07:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Ettöl nem lesz bajod, de az tök hülyeség, hogy ez bármilyen hatással is lenne az ayagcserédre.

Ne zabálj a csokikból hanem csak egy-egy kis daarabot egyél meg, ha meg többet ettél,. mint kellene, akkor kezdj e RENDSZERESEN sportolni (az egyszer rohanok több órát nem müködik!)

2014. dec. 7. 07:55
 2/6 anonim válasza:
Szerintem egyél nyugodta, amennyit csak tudsz :) A kávé lesz a te megoldásod. Reggelente igyal meg éhgyomorral egyet, ne túl erőset.
2014. dec. 7. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Citromos víz nem befolyásolja, hogy mennyit raktároz a tested az elfogyasztott édességekből. Az anyagcsere pedig nem ugyanaz, mint az emésztés sebessége.
2014. dec. 7. 09:03
 4/6 anonim válasza:

Nem, nem lehet, csak akkor, ha alapból sok a gyomorsavad (akkor viszont el sem bírbád a felét sem annak, amit megiszol). Az anyagcserédet nem fogja fokozni a citromos víz, de az epédet remekül kiütheted előbb-utóbb a sok csokival és a citromos vízzel.

Ne egyél sok csokit; tudni kell nemet mondani.

2014. dec. 7. 09:28
 5/6 anonim válasza:
0%

Igen b#zdmeg, belehalsz a vízivásba...

Minek járnak a gyerekek iskolába, de komolyan?

2014. dec. 7. 09:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat :) Megpróbálom gyakorolni a fakirságot és nem enni annyit meg akkor viszább fogok a citromos vizből nehogy nagyon elsavasodjak. Köszönöm !
2014. dec. 7. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!