Mar egy hete kinoz a natha, mar probaltam a mezes-fokhagymas-citromos kanalazast, iszom a kamillateat mezesen citromosan gyomberesen, iszom a citromos vizet, mar gondoltam h megiszok egy coldrexet de nem merem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
a terhesseg elejen vagyok meg.raadasul a 2 csik a teszten az egyik halvany(mar a 2ik teszten is halvany)lehet a natha vegett jaaj nemtudom:((2012. okt. 28. 10:06
1/2 anonim válasza:
Teát igyál sokat koffein menteset,és ha lehet semmilyen gyógyszert ne vegyél be!Sok pihi alvás,és sok folyadék.Más ilyenkor nem nagyon tehetsz.
2/2 anonim válasza:
Engem a homeopátiás bogyó tett rendbe osseocolossum, ha jól írom le a nevét. Elkezdheted szedni a terhes vitamint abban c-vitamin is van. A terhességi csík erősségét nem befolyásolja a nátha. Egyébként egy enyhe megfázás nem jelent veszélyt a magzatra, inkább a magas lázzal járó betegségek, úgyhogy nyugodj meg és pihenj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!