Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes babás vagyok és már...

5 hetes babás vagyok és már egy hete fáj a torkom. Mit próbálhatnék még ki? Mézet, citromot, kamillateát, c-vitamint, elevitet folyamatosan használom.

Figyelt kérdés
2008. dec. 5. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Gyógyszert semmit, orrcseppből is csak a tengeri sósat, amiket írtál, azok teljesen jók, én is a terhességem elején lebetegedtem. Minden nap ittam 3-4 frissen facsart grapefruit levet, hársfatea, citrom mézzel összekverve, sajnos mást tenni nem nagyon tudsz. De ez ilyenkor normális, állítólag nagyon legyengül ilyenkor az immunrendszerünk... Boldog babavárást!
2008. dec. 5. 15:10
 2/4 Andika82 ***** válasza:
66%

Szia!

Tantumm verdét szopogathatsz, azt terheseknek is szabad.

Gyógyujlj meg mihamarabb!

2008. dec. 5. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg öblögethetsz Corsodillal,az fertőtlenít.Csak arra vigyázz,hogy le ne nyeld!Ilyenkor kicsit lassabban gyógyulunk,főleg,hogy gyógyszert nem lehet szedni,de előbb utóbb a házi patika is hatni fog!Jobbulást!
2008. dec. 5. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Rajtam sokat lendített a kamillateás inhalálás. Forró vízbe kamillavirágok, rottyan egyet, lábas fölé hajolsz, törölköző a fejre és nagyot lélegezni. Már amennyire a forró levegőt bírod. Utána ágyba, betakarózni.
2008. dec. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!