Én kezdem elveszteni önmagam, ma van a születésnapom és sírok, pedig 1re jönnek a barátaim, a családom, de nem akarom?
Találd meg az egyensúlyt. Nyugodtan egyél a szülinapodon, egyél tortát is. De ne zabálj be.
Egyél normálisan, mint bárki más. Attól nem fog visszajönni, amit lefogytál, hogy egy nap eszel egy kis tortát is.
Felejtsd el az ételtől való félelmed. És boldog születésnapot.
Szerintem.. nem tudom, hogy pszichológus tud-e segíteni, de valamit találj ki. Menj el thai boxolni, és ha legközelebb is félsz egy ennivalótól, akkor maximum olyan erővel rúgod szét, hogy esélye nem lesz ellened :)
Foglald le magad, a gondolataidat is, és egyél tisztán ha nem akarsz cukros-lisztes kajákat enni. Én sem akarok, de az életben nem fogok félni kajától.. nem muszáj megenni. Ne legyen ennyire központi téma az evés. Megeszed a zöldséget, megeszed a húst és csókolom, nem kellene túlbonyolítanod.
Ha meg egyszer tortát eszel, az is teljesen mindegy.
Olvasnál itt pár kérdést egészség témakörben. Na ott vannak olyanok, akiknek van félnivalójuk a kajáktól, mert konkrétan betegek lesznek bizonyos ételektől. De nem muszáj olyat enni, amit nem bírsz/ nem akarsz.
Tuti megértik, hogy diétázol és max 1-2 szelet sütit egyél, köszönd meg szépen és ennyi. Hidd el, nem fogsz hízni semmit!
Ne görcsölj rá ennyire, nem nagy dolog :) Boldog szülinapot és jó szórakozást nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!