Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma volt a születésnapom,...

Ma volt a születésnapom, mennyi kcal lehetett? Nagyon nagy bűn, nagyon sok?

Figyelt kérdés

reggeli: 4 db korpás abonett, 1 db tolle light kenhető sajtkrém(olyan mint a macisajt) 1 szelet csirkemellsonka, 3 db paradicsom, 1 paprika

tízórai:fél tányér meggy, fél tányér cseresznye

hát az ebéd olyan fél 3 körül volt, mert akkor jöttek a vendégek, ezt még próbáltam diétásan alakítani: 4 kanál párolt zöldborsó, 2 kanál párolt fehér-sárgarépa vegyesen, 1 db kicsi újkrumpli, 1 átlagos méretű csirkemell roston sütve 2 rózsa karfiollal és 1 db paradicsommal, csirkefűszersóval, 2 kanál brassói aprópecsenye és 4 db kovászos uborka

na eddig minden jó lett, de utána egy szelet csokitorta(átlagos szelet) és egy pohár pezsgő

vacsorára ettem 3 db paradicsomot

ez mennyi volt, nagyon sok

köszönöm

168cm 50 kilo vagyok ha számít valamit

2011. jún. 11. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nagy bűn,hogy ilyen testi adottsággal fogyozol
2011. jún. 11. 20:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
húúú, hát nem tudom, van-e ezek után esélyed a mennybe kerülni... nem tudom, hogy élvezed-e azt, hogy kínozod magad, de azt tudom, hogy az 50 kilóddal már az alultáplált kategóriában vagy... csak sajnálni tudlak, hogy minden élvezeted megvonsz magadtól, miközben magadat teszed tönkre, és meg vagy róla győződve, hogy ez helyes...
2011. jún. 11. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

anyám -.-"

De piszok nagyot bűnöztél hallod e... 1 szelet csokitorta,ráadásul egy gramm zsír nincs rajtad ilyen adatokkal,nem vagy komplett!!!

2011. jún. 11. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nagy bűn??? Miért, a szomszéd bácsit mészároltad le a brassióhoz? A szomszéd nénit agyonverted, és utána a kertjéből szedted le a borsót???

Nem küldelek sehova, pedig jól esne...

Az sokkal nagyobb bűn, hogy arra nem vagy képes, hogy ha már egyszer össze-vissza fogyózol, akkor vagy megtanuld az ételek kalóriaértékét, vagy tudj legalább egy .... oldalt keresni, ahova beírod, hogy mit ettél, mennyit, és helyetted kiszámolja.

2011. jún. 11. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ÚRISTEN nem kellett volna enned a SAJÁT SZÜLINAPI tortádból !

50kilósan? Hova gondolsz?

Amúgy te tényleg még a szülinapodon is a kalóriákkal vagy elfoglalva?

jajjajj, nem lehet valami boldog élet...

2011. jún. 11. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem születésnapon nincs helye a diétának. Még a kérdést is felejts el! Majd holnap vedd elő újra. Isten éltessen! Egyél még egy szeletet!
2011. jún. 11. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdezhetek valamit?Hány kiló akarsz lenni?Mert gondolom fogyókúrázol, ha ennyire számolgatod a kcalt még a saját szülinapodon is..Szerintem még hízhatnál is egy kicsit, mert 50 kg az nagyon kevés.

Egyébként nem volt sok, én valamikor 3x ennyit eszek egy nap, és nem hízok, mert egy nap alatt nem lehet meghízni.

2011. jún. 11. 21:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Inkább az a bűn, h csak egy szeletet ettél a tortából.

Elég nagy gondok vannak a fejedben, fogyó helyett inkább kezeltetni kéne magad!

Egyébként jó ratyi életed lehet, h a szülinapodon is kcalokkal vagy elfoglalva.

2011. jún. 11. 21:25
 9/9 A kérdező kommentje:

nem szeretnék se hízni se fogyni tartani akarom a súlyom

csak egészséges kajákat szoktam enni, ilyen zsír-cukor-liszt bombát nem-és az az érdekes hogy most éhes vagyok na ennyire sz@r volt ezekszerint ez a cukros-zsíros tortaszelet mert nem laktat, ha túrót ettem volna most nem fájna ennyire a gyomrom az éhségtől, na meg nem szédülnék, nem fájna a fejem, ennyit ér a cukor, tuti hogy hirtelen megemelte a vércukrom:S csak ezért kérdeztem

amúgy zabpelyhet, teljes kiőrlésű kenyeret, főzelékez, párolt zöldségeket, tojást, halat, csirkét, sovány sertést, csirkemellsonkát, light mozzarella sajtot, kenhető sajtot, gyümölcsöt, zöldséget, natur joghurtot, kefírt, túrót, abonetett, korpovit kekszet, pászkát szoktam csak enni ja és nem nem szar az életem én tökéletesen elvagyok így de köszönöm a válaszokat

2011. jún. 11. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!