Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rendesen étkeztem ma?

Rendesen étkeztem ma?

Figyelt kérdés

százhatvannyolc cm vagyok, hatvankét kg [nemtudok számokat irni, neharagudjatok:D]tizenhét éves, lány

reggel hat órakor kelés után egyből - egy bögre kakaó[cukornélkül, de nemtudom elhagyni, megszokásból iszom már]

utána pár óráig semmi, tíz órakor - négy szelet csirkemell sonka, sárgarépa

du. kettőkor - két merőkanál mirelitzöldség[kukorica,sárgarépa,zöldborsó..], párolt csirkemell, egy db paradicsom, egy csepp majonéz, utána egy db alma

most[négyórakor] - egy szelet üres barnakenyér, kettődarab túrórudi[nembírtam ki :D], sárgarépa

legközelebb kb. fél hatkor fogok enni, egy szelet csirkemell sonkát és három db vérnarancsot tervezek. Jó ez így?

2010. febr. 1. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megértelek, hasonló cipőben járok, csak én 22 vagyok.

Szerintem azon változtass, hogy inkább reggel egyél kenyeret mellé sonkát és valami zöldséget hozzá.

Ebédre mindig valami főtt étel, mert kell az emésztéshez. nem szabad száraz dolgokat, mert a gyomrod bánja majd.

Délután pedig egyél valami könnyűt pl joghurtot, de ne a cukrosat, hanem naturt valami kis gyümölcsel.

És ami fontos: sportolj

Én pl futok esténkét

2010. febr. 1. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

Igen, ez jó szar. Kakó és túrórudi. Lényegében teljesen felesleges a diétád, ha ezeket a szarokat megeszed mellé.

Egyébként nem eszel reggelit, ami a lehető legrosszabb. Ilyenkor a szervezeted egyből az izmaidhoz fog nyúlni energiáért.

10 órai - semmi normális szénhidrát, a csirkemellsonka viszont nem rossz (csak ez semmi adag)

du kettő - A majonéz nem a legjobb, de a többi elmegy. Csak több zöldség kéne.

négykor - na ez katasztrófa, lényegében semmi értelmes tápanyagot nem kapott a szervezeted azt a darab répát leszámítva.

2010. febr. 1. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok:

még annyit hogy 6 után nem eszek. ha nagyon éhes lennék, eszek egy sárgarépát vagy egy kis csemege uborkát.

A kakót meg ihatod nyugodtan, reggel akár egy pici cukor mehet bele, mert annyi kell a szervezetednek, de később édesítővel idd.

2010. febr. 1. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem az előző. Amúgy a rudit tényleg hanyagold, de néha belefér, de akkor csak reggel max 1-et.
2010. febr. 1. 16:13
 5/7 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy hogy kis adagokat egyél, soha ne edd magad tele, csak amennyi kell.

Ez sok gyümölcsöt, zöldséget tartalmazzon, és a husiból a fehérje is fontos. Ezért egyél csirkemellet, az nem zsíros, nyugodtan eheted főzve némi főtt zöldséggel, vagy sütve egy kis fűszerrel.

De ne egyél majonézes dolgokat. A majonéz nagyon nagyon hízlal, komolyan. Inkább egy kis teföl helyette. Vagy kefír, natúr joghurt.

2010. febr. 1. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
16:12 -esnek igaza van. Pont ezt akartam én is írni. Még jó hogy végigolvastam :)
2010. febr. 1. 16:44
 7/7 anonim válasza:

Hat óra környékén már nem érdemes enni.

Inkább reggel egyél jó sokat.

2010. márc. 29. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!