Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert hizok minden telen 10kg-t?

Miert hizok minden telen 10kg-t?

Figyelt kérdés

Kb. 3-4 éve minden télen 75-76 kg. leszek(tavaly elott 80kg) de nyárra lefogyok 65-68kg-re. Minden torna nélkül.

Ez évben elhatároztam, hogy sportolni kezdek amikor már láttam, hogy a mérleg 70kg - nel tart. (minden masnap 20 perc torna, 2l vizet megittam) de mégis csak hiztam. Pedig nem eszek tobbet mint nyaron.Miert van ez??? s mit tudok ez ellen tenni?

2010. jan. 31. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert a szervezet így védekezik a hideg ellen. Télen sokkal nehezebb fogyni, ezt tapasztalatból tudom. Első babámat 2005 nyarán szültem, 20 kg-t szedtem fel vele (45 kg-ról indultam) és 2 hónappal a szülés után mindenféle koplalás és torna nélkül (császárral szültem, 8 hétig nem tornázhattam) már a régi volt a súlyom. Második babám 2008 decemberében született, vele 15 kg-t szedtem fel és igen kemény edzéseimbe került, hogy 2009 márciusára már beleférjek a régi nadrágjaimba. De még így is maradt rajtam kb. 3-4 kg plusz, ami csak náyron ment le, akkor viszont magától.
2010. febr. 1. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Így igaz, a hidegben kell a tartalék energia.
2010. febr. 2. 15:58
 3/6 A kérdező kommentje:
de megis mit tudnek ez ellen tenni? nemreg elkezdtem tornazni..napi 20 percet kb. 2 hetig.. de hiztam tole 3kgt....es az azota se ment se :S
2010. febr. 2. 16:37
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
szerintem ugyan azt kellene csinalnod mint nyaron:::ha sportoltal akkor akkor tedd most is azt:: en is ebben a hibaban vagyok::: de szerintem csak onkontrol kell:::sok sikert
2010. febr. 2. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen ismerős helyzet :) Ilyenkor én is minden évben plusz 4-5kg felszedek ugyanolyan életmód és sport mellett.

Tehát van valami ebbe téli raktározás dologban.Ilyenkor fogyni sem egyszerű ,nyáron viszont ha nem akarok is fogyok:))

Szóval szerintem is csináld amit eddig,aztán várjuk a meleget:)))

2010. febr. 3. 17:07
 6/6 anonim ***** válasza:

20 perc sport nem elég. Az semmmi.

A zsirégetés a szervezetedben 40 perc után indul be.

Meg nem kell minden nap sportolnod. Az a lényeg hogy ha mondjuk futsz vagy szobabiciklizel akkor huzamosabb ideig csináld és igyál sokat közbe. Ennyi. Na és ne egyél hülyeségeket.

2010. febr. 3. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!