Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert hizok mint egy diszno?

Miert hizok mint egy diszno?

Figyelt kérdés

Eletmodot valtottam. Sikerult is vele lefogyni ugy, hogy nem koplaltam, rendszeresen sportoltam. Termeszetesen most is ezt csinalom.

Annyit valtoztattam a dolgokon 3-4 napja, hogy 3 szor annyi vizet iszom. Szensavas asvanyvizbol megiszom napi 3 litert most. Delelott 1,5 es delutan 1,5 illetve ha este meg megszomjazom akkor legurul par poharral meg belole...

viszont feljott a napokban 3 cm plusz a derekamra meg a hasamra.

Tudom, hogy van ez a vizesedes dolog, de nekem nagyon nem tetszik. S nem a gyomrom tagulasa miatt lehet, mert amikor belecsipek a hàjamba, akkor vastagabbnak is erzem a hàjamat.......

nagyon rosszul erzem magam emiatt...mit tegyek??

nem akarok kover diszno lenni...

2011. aug. 26. 15:14
 1/7 Pagani76 válasza:
0%
dehogynem, te az akarsz lenni! xD
2011. aug. 26. 15:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok az lenni. Valami ertelmes valaszt varok es nem baromsagokat.
2011. aug. 26. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Képzeld a szervezet olyan kis okos, hogy raktározza a fölösleget, vízben is...Gondolom láttál már sörhasas palikat, na ugyanez van velük is...
2011. aug. 26. 15:26
 4/7 A kérdező kommentje:

MIHH?? De a sorhas a kcal meg az alkohol miatt van, nem??

Viztol hizni?? Azt raktarozza?? na neeeee.......en ezt nem ertem.......(????????????)

2011. aug. 26. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Én sem, de nekem is hasonló pocakom kezdett nőni, mikor napi 5-6 (vagy még több) l-t ittam...Abbahagytam, és no pocak :P
2011. aug. 26. 15:35
 6/7 anonim válasza:

Könyörgöm a sörhas nem elraktározott víz, a sörben elég sok plusz kalória van...

Kérdező: keress egy jó dietetikust, szerintem az a legjobb megoldás.

2011. aug. 26. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Okés, hogy nem koplalsz, meg életmódot váltottál, de mit eszel? A szervezet a méreganyagot ami nem ürül ki, a zsírsejtekbe kénytelen lekötni.
2011. aug. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!