Miért hízok? Többet kéne mozogni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
most 2,5éves a kislányom 75kilóról sikerült tavaly nyárra 58 kilóra fogynom. sajna abba hagytam a futást és egyből szaladtak fel a kilók. Most ill. májustól rendelem az update-t ebédre vagy csak levest vagy csak másodikat szoktam enni figyelem,hogy ne legyen több mint max.35g ch egy adagba és minden nap 3,5 km futok. amióta futok 3 hete nem fogytam egy dekát sem:( reggelim a kávé mert nem tudok enni reggel,ebédem az update 1-es és kevés ch-tartalmú futás után max egy pohár turmixot szoktam inni édesítővel és fagyasztott vegyigyümivel,ezt is csak akkor ha leves az ebéd. mitől nem fogyok?2011. szept. 6. 20:41
1/5 A kérdező kommentje:
170cm és este most mértem magam 62 kg
2011. szept. 6. 20:42
2/5 anonim válasza:
Hagyd a táplálkozást egyél amit akar hisz tod csúnya a sovány ember. Amúgy meg ha annyira fogyni akarsz akkor naponta többször legyél ideges apró dolgokon is ugyanis az idegnél nincs jobb fogyókúra.
4/5 A kérdező kommentje:
sajna nálam az idegeskedés nem vállt be,akkor is tudnék enni.
2011. szept. 6. 21:06
5/5 anonim válasza:
Laza vagy,hogy feltolsz magadról egy pucér képet:).
Szerintem a kevés és ritka étkezések miatt belassult az anyagcsere.
Egyébként meg mérned kellene egy napi kalóriaigényt és a diétát úgy alakítsd,hogy kalóriatartalomban alatta maradj és elég fehérjedús legyen.
Ha nem voltam világos,akkor gugliba kalóriadeficit jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!