Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki akar velem diétázni? :D

Ki akar velem diétázni? :D

Figyelt kérdés
Többen könnyebb! Elsősorban az egészségem miatt, de azért 5 kiló mínusz is lemehetne. Sportolni nagyon szeretek azzal nem lesz baj. Jelentkezőket várok, és kitűzhetjük az időpontot. Szeretnék a csatlakozókkal majd kettesben is elbeszélgetni a módszerekről. Semmi sanyargatás, lassan haladok és 1 hónapig betartok majd szigorúbb pontokat, mint hogy nincs édesség. Többi majd privátban megbeszélendő. A kor mindegy, a nem mindegy, a súly mindegy, az akaraterő nem annyira, de majd tartjuk egymásban a lelket - úgyse fogom feladni, nekem ez lesz a második ilyen "foyókúrám".
2010. jan. 30. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
énisjövöök :D 15/L
2010. jan. 30. 23:28
 12/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozhatnék? 15 kg a feleslegem. Nyáron szeretnék szép bikiniben napozni a párom mellett, azt hiszem, ez elérhető cél. :)

Kika

2010. jan. 30. 23:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyébként 21 éves vagyok, lány.

Kika

2010. jan. 30. 23:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Backi, 23:46-osnál először azt olvastam, hogy "15 kilós a feleségem" xd.
2010. jan. 31. 01:24
 15/20 anonim válasza:

Én is szívesen csatlakoznék!!

15/L

2010. jan. 31. 08:32
 16/20 A kérdező kommentje:

Akik szeretnének írjanak az e-mail címemre, hogy értesüljenek! Nincs meg az időpont és jelenleg sajnos még csak 2 emberrel tudom az elérhetőségét.

Foglaljátok össze pár pontban, hogy nektek mik az elképzeléseik, hogy fogytak-e már mennyit, mennyi idő alatt és mennyit híztak vissza. Ha ez kész akkor én majd küldök egy körlevelet, tele tanácsokkal. Én arra gondoltam, hogy a diéta során minden nap leírhatnánk egymásnak, hogy mit ettük, hogy még véletlenül se bűnözzünk és legyen nyoma. Várom az elképzeléseiteket és a mail címeiteket: cmon95@velvet.hu

2010. jan. 31. 08:45
 17/20 anonim válasza:
Szia!én is beszállnék!22/L (15kg fölösleg)
2010. jan. 31. 09:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Hétfő délutánig várom a jelentkezőket az e-mail címemen! Eddig 5-en vagyunk. Kérlek az elképzeléseitek is küldjétek el! :D Én már összefoglaltam magamnak jópár szabályt. cmon95@velvet.hu
2010. jan. 31. 10:21
 19/20 anonim válasza:

Csatlakozhatok én is? :D

13/l

2010. jan. 31. 19:17
 20/20 anonim válasza:
en is szeretnek csatlakozni!!!!!!!rajtam is 15 kg felesleg van :( am nekem az is problema hogy pajzsmirigy alulmukodesem van ami miatt nehezen fogyok...eppen kezeles alatt allok!na de en is szeretnek dietazni :) nekem csak yahoo messenger id-im van...nemtudom az megfelel-e?ha nem akkor irj email-ben legyszi!:) kitartast minden dietazni vagyonak!:)
2010. febr. 5. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!