Ki akar velem diétázni? :D
Figyelt kérdés
Többen könnyebb! Elsősorban az egészségem miatt, de azért 5 kiló mínusz is lemehetne. Sportolni nagyon szeretek azzal nem lesz baj. Jelentkezőket várok, és kitűzhetjük az időpontot. Szeretnék a csatlakozókkal majd kettesben is elbeszélgetni a módszerekről. Semmi sanyargatás, lassan haladok és 1 hónapig betartok majd szigorúbb pontokat, mint hogy nincs édesség. Többi majd privátban megbeszélendő. A kor mindegy, a nem mindegy, a súly mindegy, az akaraterő nem annyira, de majd tartjuk egymásban a lelket - úgyse fogom feladni, nekem ez lesz a második ilyen "foyókúrám".2010. jan. 30. 21:54
1/20 anonim válasza:
Szia nekem lenne kedvem veled diétázni -5kgtól szeretnék megszabadulni .15/L
2/20 anonim válasza:
Hali!Én is szeretnék csatlakozni,ha lehet.12L
3/20 A kérdező kommentje:
Holnap írok nektek mailre! :D Elkérem az msn-címetek ha van! Amúgy 14/L vagyok.
2010. jan. 30. 22:02
6/20 A kérdező kommentje:
jó akkor légyszíves írjatok hozzám is aki biztosan szeretne, mert van akinek nem tudok privátot küldeni cmon95@velvet.hu
2010. jan. 30. 22:23
7/20 anonim válasza:
Szevasz! Szivesen folytatom veled a fogyókúrámat.Tavaly nyáron kezdtem abban a nagy hőségben csak gyümölcsöt és folyadékot fogyasztottam.Aztán jött a cukor és a lisztes ételek elhagyása.74-ről 66-67 kg-ra sikerült lefogynom.Itthon edzek de a hasam nem akar lemenni.Nagyon rossz egyedül csinálni.Nem érdekelnek az újságok, mert azokban nem olyanokat nőket látok mint a magamhoz hasonlók. Aztán nincs is mindig kedvem a tornához.Ma nem is edzek.Majd holnap elhordom a havat az lesz 2 óra munka.Kérlek válaszolj!
8/20 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor már mától elkezdem küldeni a körleveleket. Válaszolok mindenkinek az e-mail címén akinek csak lehetett. Holnap írom a következő adagot!
2010. jan. 30. 22:36
9/20 anonim válasza:
Jujj de jó, itt mindenki csaj, én is jövök diétázni :) (és én is felveszek mindenkit msn-re xd.) (F xd.)
10/20 A kérdező kommentje:
a 4. és a 6. hozzászólónak nem tudtam írni!
2010. jan. 30. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!