Hogy tudok leadni abbol ami az utobbi evben felugrott ram?
Ez egesz ugy kezdodott hogy tavaly karacsony utan 73 kg mutatott a merleg, holott hetekkel elotte meg csak 67 voltam. Aztan megprobaltam azt leadni de nem sikerult majusban mar 75 voltam :(. Jott a nyar amikor kb minden masodik hetveget nagyszuloknel toltottem, ok pedig folyton sutottek-foztek es etettek en pedig hat nem tudtam ellenalni a finom falatoknak. Ott akkor szoktam ra a nagyobb adagokra sajnos. Egyszeruen jo erzes teleenni magam bar meg akkor is ennek sokszor :( Igy nyar vegere elertem a 90 kilo lettem amit azota nagyjabol tartok pedig mar nagyon visszafogom magam :(
Hogy tudnek combbol meg derekambol leadni??
persze a finom falatokrol se akarok lemondani, mozogni nem szeretnek
segitsetek!!
"Hogy tudnek combbol meg derekambol leadni??
persze a finom falatokrol se akarok lemondani, mozogni nem szeretnek"
1. Helyi fogyás nincs.
2. Ha ilyen kitételeid vannak a fogyáshoz, akkor alapból neki se kezdj. Ha továbbra is teleeszed magad és nem mozogsz semmit, akkor csak hízni fogsz, fogyni semmiképpen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!