Itt mindenki fogyni, én hízni szeretnék, ötlet?
Figyelt kérdés
16/L vagyok,általában 42-43kiló,160körül.Hízni szeretnék,de az a baj hogy étvágyam sem nagyon van,apukám családjábn mindenki vékony,anyánál kövérebbek,és kövérek.Szerintem van esélyem a hízásra ha nagyon akarom,jó lenne mert nem érzem igy jól magam,minden gatya leesik rólam!Szóval tanácsot szeretnék hogy mi az amivel hízhatok,illetve nyújthatom az alakom öltözködésben.Esetleg tudtok e olyan boltokat mondani,ahol lehet venni az én méretemben is csőgatyátí,xD?2010. jan. 30. 16:44
11/18 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is hízni szeretnék 180centi és 55 kiló vagyok:S
12/18 A kérdező kommentje:
A magasságodból adhatsz egy tíz centit,még igyis tökéletes lennél 178centivel:-P
2010. jan. 30. 18:42
13/18 A kérdező kommentje:
bocsi 188nak néztem XD akk 170centivel :-P
2010. jan. 30. 18:42
14/18 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok és 45 kg. A terranovába és a tally weilba vannak xxs nadrágok én ott szoktam venni, de ezekből is van amelyik lötyög.
15/18 anonim válasza:
Ok adok 10 centit de kérek cserébe 10 kilót:D
16/18 A kérdező kommentje:
Hátha tíz kilót adok magambólakk ugy fogok kinézni mint egy anorexiás x D
2010. jan. 30. 18:54
17/18 anonim válasza:
Az igaz:D én már most úgy nézek ki:S
Szerintem mozogj valamit hogy nagyobb étvágyad legyen, meg menj el orvoshoz hogy nincs étvágyad, és ír fel b vitamin kúrát, nekem nem használt, lehet hogy neked fog.
18/18 anonim válasza:
igen Béres csepp! és este egyél! kétszer is! nutellás kenyeret. meg csipszet. meg olajos magvakat nasinak. szokj rá a szotyira. amúgy az olajos magvak még egészségesek is, ne sajnáld magadtól :D csokis műzli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!