Itt mindenki fogyni, én hízni szeretnék, ötlet?
Figyelt kérdés
16/L vagyok,általában 42-43kiló,160körül.Hízni szeretnék,de az a baj hogy étvágyam sem nagyon van,apukám családjábn mindenki vékony,anyánál kövérebbek,és kövérek.Szerintem van esélyem a hízásra ha nagyon akarom,jó lenne mert nem érzem igy jól magam,minden gatya leesik rólam!Szóval tanácsot szeretnék hogy mi az amivel hízhatok,illetve nyújthatom az alakom öltözködésben.Esetleg tudtok e olyan boltokat mondani,ahol lehet venni az én méretemben is csőgatyátí,xD?2010. jan. 30. 16:44
1/18 A kérdező kommentje:
plusz olyan ötleteket amik nyújthatják a méretem :-(
2010. jan. 30. 16:47
2/18 anonim válasza:
Ha sok vitamint eszel (zöldségek - gyümölcsök mellett én ajánlanám a multivitamint) attól valószínűleg nőni fog az étvágyad. Lehet, hogy kevés a savad, ezen napi egy- két savanyúuborkával lehet segíteni. A ruházkodásban sajna nem tudok segíten :-( bár én nem vagyok túl kövér, mégis szinte az összes nadrág ami jó rám csípőben, az túl hosszú,tehát én furcsállom, hogy nem találsz magadnak nacit :-) Egyébként szerintem jó alakod lehet, nem vagy túl magas, ahhoz meg nem olyan kevés a testsúlyod, persze ezt így látatlanba nem lehet annyira megállapítani.
Ui: Légyszi most te segíts nekem, mi az az xD? :-)
4/18 anonim válasza:
Evés közben igyál sört! Nem hagyja, hogy a szervezeted lebontsa a zsírt így lerakódik. (Ne alkoholmenteset!)
5/18 anonim válasza:
Béres csepp! Szerintem étvágyat csinál.. + sport, sport.. nem mindig csak fogyásra jó, hanem arra is, hogy egy kicsit izmosodjon az ember. Fiatal vagy még így viszonylag gyorsan láthatod a változást, ilyenkor szerintem még könnyebben alakul az ember alakja. Úszás, vagy futás pl. mindent átmozgat, arról nem is beszélve, hogy egy egy ilyen edzés után farkas éhes leszel:)
6/18 anonim válasza:
Első vagyok, az előző hozzászólásról jutott eszembe, hogy én úszni járok.Alig kezdem el az úszást már éhes is vagyok! Akkor is, ha korán reggel megyek úszni, pedig általában reggel nem vagyok éhes.
7/18 A kérdező kommentje:
köszi a sok jó tanácsot: ) remélem sikerül valami
2010. jan. 30. 17:33
8/18 anonim válasza:
Cseréljüüünk! :D Én 163cm vagyok és 50kiló körül. És leakarok fogyni 44-45 re. Cserélünk? (: xD
17/L
9/18 A kérdező kommentje:
Persze hogy cserélünk : )
2010. jan. 30. 17:50
10/18 anonim válasza:
A h&m gyerekosztályán vannak tök jó nadrágok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!