Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez összejöhet 1 hét alatt?

Ez összejöhet 1 hét alatt?

Figyelt kérdés

5-6 kilótól szeretnék megszabadulni úgy, hogy egy hétig csak gyümölcsöt, zöldséget eszem. Nem lennék éhes, mert mellette rengeteget innék (vizet), és ez eltelítene. Persze mindezek mellett tornáznék sokat mindennap.

Aztán persze, ha vége az 1 hétnek sem kezdek el úgy összeenni mindent, mint aki előtte "éhezett", hanem reggelire ennék valami táplálót, ebédre is, de feleannyit,mint most, és utána már csak gyümölcsöt, de 6 után már azt sem. :) Azt hiszem nem egy elvetemült ötlet, és képes lennék betartani, szóval mit gondoltok, sikeürlhet? Hatásos?

2010. jan. 30. 16:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2010. jan. 30. 16:23
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Leadhatsz 5 kilót, csak kérdés, hogy minek. Nem a megfelelő szövetekből (értsd: zsír) fog a súlyleadás származni.
2010. jan. 30. 16:25
 3/23 A kérdező kommentje:
Miért? Hiszen rengeteget mozognék mellette!
2010. jan. 30. 16:29
 4/23 anonim válasza:
Akkor meg aztán pláne az izmaid épülnének le!
2010. jan. 30. 16:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogyha mozgok és eszem, iszom, csak nem hízlaló dolgokat, akkor mért pont az izmom lenne kevesebb, és nem a zsír..
2010. jan. 30. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj neked egy hét alatt?

Legyen fél év, és tökéletes alakod lesz.

2010. jan. 30. 16:36
 7/23 A kérdező kommentje:
Az lenne a normális csak.. lesz egy rendezvény az iskolánkban, és jó lenne,ha addigra jól néznék ki valaki miatt..mert így most az önbizalmam a nullán van, de azt hiszem rögtön megnőne, ha jobban néznék ki-->jobban érezném magam a bőrömben. És mindenki szerint, az hiányzik belőlem. Nem is értem, mért nem kezdtem hozzá előbb.. Hülye tinidolog. :)
2010. jan. 30. 16:41
 8/23 anonim ***** válasza:
Egy hét ehhez nem elegendő. Zsírt nem sokat égethetsz el ennyi idő alatt és miután teljesen máshogy táplálkoznál, mint azelőtt még bajod is lehet belőle.
2010. jan. 30. 16:52
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha most nincs, akkor 5-6 kilót minusztól sem lesz önbizalmad, de egy rakás bajod igen. A fejben dőlnek el ezek a dolgok nagyrészt.
2010. jan. 30. 17:01
 10/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: a kérdésre kéne válaszolni, azt meg én csak jobban tudom, hogy mitől lesz önbizalmam. :)
2010. jan. 30. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!