Ha az első baba hamar (2 hónap alatt) összejött és most szeretnénk másodikat, akkor az is hamar összejöhet?
kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
köszönöm a válaszokat!
Nekünk az első összejött 2 hónap alatt (előtte fogamzásgátlót szedtem), a második már aznap( ekkor előtte csak kúppal védekeztünk), de ez a baba sajnos elment. Legutóbb a kisfiammal is egyből, abban a hónapban összejött.
Sok sikert nektek.
2 gyerek anyukája.
szia nekünk az első lányunk a 3. hónapban sikerült a második is abban ahónapban amikor terveztük és utána még volt 3 babócánk és mindegyik rögtön sikerült(sajnos velük elvetéltem) amikor azt mondtuk hogy jöhet, szerintem genetikailag is öröklődik mert anyukámnál is ez volt hogy amkor akarta akkor sikerüült is nekilk egyből (bár ő nem vetélt el)
most pedig vátrakozok, várom hogy jelentkezzen a baba és hogy ne legyen vele semmi gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!