Miert nem tudok lefogyni? Valaki segitsen
Figyelt kérdés
agyatok tanacsokat legyszi. 13 kg-t szeretnek lefogyni de sehogysem megy:(2014. nov. 27. 12:09
1/9 anonim válasza:
De imádom az ilyet :D
Magasság? Súly? Étrend? Kor? Mozgásforma? Betegségek? Ételérzékenyaég? Anyagi helyzet?
2/9 A kérdező kommentje:
Jolvan na:D betegseg nincs. 173 magas vagyok 72kg es az anyagihelyzetet nem tudom hogy hogyan erted de van pezn kajara szoval nem az a baj hogy nem tudnam megvenni a megfelelo kajakat. Es 18 eves vagyok
2014. nov. 27. 12:26
3/9 anonim válasza:
" Miert nem tudok lefogyni? "
-mert még mindig eleget eszel,a fogyáshoz,a mostani ételnek kb a felét kéne csak megenned,
4/9 anonim válasza:
A 3. sem hallott még az extrém kalóriadeficit veszélyeiről... Gondolom, a kérdező nem eszik nagyon erős kalóriatöbbletben (bár ez se zárható ki, de nem valószínű és semmiképpen nem szabad adottnak venni).
Ha én nem fogyok 2000 kalóriával, nem kezdek ezret enni... Elég összeférhetetlen is lennék a 2. napra...
5/9 A kérdező kommentje:
Ha felet ennem amit most eszem akkor kb ehen halnek mert most az etrendem reggeli rozs kenyer 2 nagyon veko y szelet suliba is ugyan ez hazajovok alszok aztan felkelek es valmi hasonlo meg ha nem rozskenyer akkor siman natur a rantott hus vagy mozarella sajt paradicsommal vagy tok fozelek vagy ehez hasonolak
2014. nov. 27. 17:56
6/9 anonim válasza:
Azt meg tudod fogalmazni, hogy a plusz 13 kilót hogyan került rád? Mit tettél/nem tettél, hogy híztál?
7/9 A kérdező kommentje:
Mikor elvaltak a szuleim evesi rohamaim voltak es nagyon sokat ettem banatomba meg ejjel
2014. nov. 28. 22:45
8/9 anonim válasza:
Először is teremts kalóriadeficitet! Étkezz napilegalább 5x kisebb mennyiségekkel, ne légy szertelen. Az étrended tartalmazzon sok zöldséget és jó féle szénhidrátokat mint a barnarizs, zabpehely és teljes kiőrlésű dolgokat. Kerüld a finomított szénhidrátokat és a cukros dolgokat. Emellett egyél sok magas fehérjetartalommal bíró ételeket mint például a sovány húsok, csirkemell, pulykamell, hal. Ha diéta alatt nem eszel elég fehérjét esélyes hogy nem zsírból fogsz fogyni hanem izomból. Ha ez mind megvan kezd el valamit sportolni pl: kardió edzés. Ha ezeket betartod garantáltan le fogod adni a makacs zsírt! :)
9/9 anonim válasza:
Az fontos hogy lassan akarj fogyni és ne gyorsan szóval 13 kg leadása lehet hogy bele fog telni egy kis időbe. De érdemes nem csak hanem a centiket is nézni! Persze emelett elengedhetetlen a diéta és a sport! Javaslom hogy ne rögtön egy 1000-sel csökkentsd a kalóriabeviteled hanem fokozatosan és heti 2-szer sportolj valamit az is jó ha csak elmész egyet sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!