Van valakinek Rubint Réka dvd-je?
Egy kéréssel fordulnék hozzátok. Eldöntöttem, hogy lefogyok. Futni járok, és van egy Béres dvd-ém, de nekm túl fiús a hölgy, nem akarok olyan lenni.
Szeretnék Rékára tornázni, mert sok jót hallottam róla, de nem tudom megvenni a dvd-jét.
Anyukám egyedül nevel, nincs pénzem ilyesmire, örülök, ha mást megvehetek. A bérest is ajándékba kaptam.
Valakinek nincs egy letöltött, amit áttudna nekem esetleg küldeni? Nem tudom letölteni magamnak mert mobil netem van, és semmire sem jó itt vidéken. A youtubon nem játsza le a videókat.
Nem vicc, ne gúnyoljaok ki, kérlek szépen.
valaki tudna segíteni?
Attól még nem leszel fiús hogy Béres Alexandra olyan, Réka pedig semmivel sem nőiesebb, de ők ezzel foglalkoznak, te nem leszel olyan egy dvd-től:)
Egyébként is Réka dvd-k inkább formálnak, ha fogyás a lényeg akkor Norbi dvd-t szerezz be. [link]
Meg lehet rendelni, szerintem nem sok érte a 2ezer forint.
Tudom nem szép dolog jogvédett dolgokat letölteni, de azt is, hogy nem mindig van ilyenekre pénz a családnak. Én általában a tesco-ban szoktam dvd-ket venni, amikor 900 Ft-ba kerülnek. Amikor kispórolom a zsebpénzemből akkor szoktam egyet venni, így csak félig illegalizálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!