Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakran bűnöztök? És...

Milyen gyakran bűnöztök? És mit esztek olyankor?

Figyelt kérdés

Én 1 hónapja étkezem egészségesen (eddig nem volt komoly kihágás), de most évfordulónk lesz a barátommal, és már megígértem h este elmegyünk és jól bepizzázunk :)

Az lenne a kérdésem, h ti milyen gyakran tartottok bűnözős napot? És olyankor csak csipegettek a "bűnös" kajákból, vagy tényleg egész nap azt eszitek, amihez kedvetek van?

2010. jan. 30. 11:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát lehet szétszednek ezért, de havi 1 max 2x belefér, és ez nálam úgy működik, hogy reggelre, estére azt eszek amit addig. És ebéd helyett mondjuk moziban kukorica, aztán valamelyik gyorsétterem láncot meglátogatjuk a barátokkal, ott egy menü. De én még bűnözésben is nagyon odafigyelek, hogy 2000 kcal alatt maradjak. :)

(szóval csoki, keksz kizárva, meg chips is, a kedvenc kekszem mondjuk nagyon hiányzik a pilótából ami kakaós a keksz és a krém is, de 1 db 98! kcal, szóval inkább maradjon az a polcon :D)

2010. jan. 30. 11:55
 2/14 A kérdező kommentje:
huhh, igazából nem az a legnehezebb h otthon ne csábuljak el és faljam be öcsém csipszét :D hanem mikor a haverokkal megyünk ide-oda, és mindenkinek meki, meg hatalmas adag sültkrupmli, süti tömegével, és vékonyak... én meg ülök, az egyetlen nagyseggű és savanyú képpel majszolom a salátát, közben csorog a nyálam a hamburger után :'(
2010. jan. 30. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Én havonta be szoktam törni valamelyik idős nyugdíjashoz némi pénzért. Ha találok nála csirkenyakat akkor azt szoktam elvinni meg csomagoltatok az almásból.
2010. jan. 30. 12:02
 4/14 A kérdező kommentje:
hehehe :D
2010. jan. 30. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Amit leirtál a mekis dologgal kapcs .... hát McDonald's- ba menni salátát majszolni szánalmas dolog

Valaki aki diétázik ne menjen Mekibe. Ez az önsanyargatás , ráadásul magas fokon mivel ott vagy és nézed a tbbieket és épp csak, hogy nem haraphatsz bele.....hát nem lesz jó vége, előbb vagy utóbb ki fogsz borulni és nem fogod birni

Ezt nem azért mondom, jó tudom, hogy amikor az ember fogyózik azt hiszi minden lehetséges, nkm van számos tapasztalatom meg könyveket is olvastam és az igazság az, hogy előbb vagy utóbb mindenkinél feladja az agy a harcot, ha ilyen körülményeknek van kitéve

Arról ne is beszéljünk, hogy a mekis saláta gusztustalan, undoritó. Inkább egyél olyan csirke mcnuggets- okat, nem olyan hizlalóak, de mégis finomabbak s igyál hozzájuk vizet v alma löttyöt. Hosszú távon a saláta nem lesz megoldás

2010. jan. 30. 12:41
 6/14 anonim ***** válasza:
én amikor nagyon megkívánok valamit akkor szoktam enni belőle. szerencsére nem vagyok az az édesség őrült, van hogy hetente eszek egy kis sütit van, hogy csak havonta. nem okoz gondot mert amúgy meg egészségesen élek és sportolok.
2010. jan. 30. 12:43
 7/14 A kérdező kommentje:
12.41: talán igaz, amit írtál, de szerencsére nem vagyok az a bezabálós fajta, ha nagyon nem bírom, akkor is beérem 1 fél hambival. egyébként finom ott a saláta és ha nem kérsz rá öntetet, akk nincs benne annyi kcal... tudom, elég nagyon ellentmondás mekibe (amennyire lehet) egészségesen kajálni :D de ezt nem űzöm minden nap, csak ha mennek oda a többiek, nem mondhatom azt h bocs, ott nem ehetek úh nem megyek, mert akkor egy idő után sehova sem fognak hívni :( én meg szeretek velük lenni
2010. jan. 30. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
27%
Ha diéta van, akkor nem bűnözök. Azt meghagyom az akarat gyenge, "örök kövér" embereknek.
2010. jan. 30. 12:59
 9/14 anonim ***** válasza:
nem szoktam bűnözni. azért eszek egészséges kajákat mert azokat szeretem. ha megkívánom az édességet akkor nyugodtan eszek pl.: fél szelet kuglófot vagy két kocka csokit reggeli vagy ebéd után. az elhízásnak sokszor lelki okai is vannak és a dugikaják meg az ilyen "bűnözések" csak azt a tudatot erősítik hogy hízol attól amitől eszel.
2010. jan. 30. 13:17
 10/14 A kérdező kommentje:
nemvagyok kövér :D 174/70 kg és 60-65 lenne a cél. ezért gondoltam h havonta 2-3 alkalom belefér
2010. jan. 30. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!