Milyen gyakran bűnöztök? És mit esztek olyankor?
Én 1 hónapja étkezem egészségesen (eddig nem volt komoly kihágás), de most évfordulónk lesz a barátommal, és már megígértem h este elmegyünk és jól bepizzázunk :)
Az lenne a kérdésem, h ti milyen gyakran tartottok bűnözős napot? És olyankor csak csipegettek a "bűnös" kajákból, vagy tényleg egész nap azt eszitek, amihez kedvetek van?

Hát lehet szétszednek ezért, de havi 1 max 2x belefér, és ez nálam úgy működik, hogy reggelre, estére azt eszek amit addig. És ebéd helyett mondjuk moziban kukorica, aztán valamelyik gyorsétterem láncot meglátogatjuk a barátokkal, ott egy menü. De én még bűnözésben is nagyon odafigyelek, hogy 2000 kcal alatt maradjak. :)
(szóval csoki, keksz kizárva, meg chips is, a kedvenc kekszem mondjuk nagyon hiányzik a pilótából ami kakaós a keksz és a krém is, de 1 db 98! kcal, szóval inkább maradjon az a polcon :D)

Amit leirtál a mekis dologgal kapcs .... hát McDonald's- ba menni salátát majszolni szánalmas dolog
Valaki aki diétázik ne menjen Mekibe. Ez az önsanyargatás , ráadásul magas fokon mivel ott vagy és nézed a tbbieket és épp csak, hogy nem haraphatsz bele.....hát nem lesz jó vége, előbb vagy utóbb ki fogsz borulni és nem fogod birni
Ezt nem azért mondom, jó tudom, hogy amikor az ember fogyózik azt hiszi minden lehetséges, nkm van számos tapasztalatom meg könyveket is olvastam és az igazság az, hogy előbb vagy utóbb mindenkinél feladja az agy a harcot, ha ilyen körülményeknek van kitéve
Arról ne is beszéljünk, hogy a mekis saláta gusztustalan, undoritó. Inkább egyél olyan csirke mcnuggets- okat, nem olyan hizlalóak, de mégis finomabbak s igyál hozzájuk vizet v alma löttyöt. Hosszú távon a saláta nem lesz megoldás

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!