Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miben mutatkozik meg az...

Miben mutatkozik meg az anyagcsere sebessége?

Figyelt kérdés
Ha van nagy dolog minden nap, akkor az normális anyagcserére utal? Nem lassú? Ha igen, hogy tudnám felturbósítani? Célom az, hogy a tápanyag minél mkevésbé raktározódjon és így kevésbé hízzak.
2010. jan. 30. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. jan. 30. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajon, ki kell hogy ábrándítsalak. Nekem azelőtt csak minden második, harmadik nap volt székletem. Aztán kaptam egy tuti "receptet", most már vagy három éve minden reggel van székletem, de sajnos nem fogytam egy dekát sem, Pedig én is úgy kombináltam, hogy gyakoribb széklet = fogyás. Hát nálam nem jött be. :-(
2010. jan. 30. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
abban hogy hízol vagy nem
2010. jan. 30. 11:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, világos, h. hízás függvénye, de hogyan tudom felturbósítani az anyagcserémet?
2010. jan. 30. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
sokszor eszel keveset, és sok folyadékot iszol mellé. ha minden 3. órában kap táplálékot a szervezeted, mire lebontja az előzőt, kezdheti előről az emésztést. így folyamatosan működik, csak este pihen :) és igen, úgy veszed észre h többször jársz nagyvécére :)
2010. jan. 30. 11:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Közel nem biztos, hogy a gyors anyagcserétől többször jár valaki "nagyvécére". Lehet, hogy nagyon jó, gyors az anyagcsere, de mégis csak minden 2. nap van széklet.

Ugyanúgy lehet rossz anyagcserével sokszor járni üríteni, mondjuk ha valaki rengeteget zabál napi 2 alkalommal, az biztosan megy este, vagy reggel.

Akkor normális az anyagcseréd, ha nem hízol és nem fogysz, hanem állandó a súlyod (egészséges súlyról beszélek). Ha nem vagy beteg, akkor napi 6-7 étkezés és sok folyadék, mellé sport: tökéletes anyagcsere.

2010. jan. 30. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!